Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
14. októbra 2022, 15:30
Čas čítania 0:25

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Prepadnutý most na okupovaný Krym, dojatá prezidentka Zuzana Čaputová s majiteľom kaviarne Tepláreň na mieste dvojnásobnej vraždy aj Slovák Dominik s cukrovkou, ktorý zostal pripútaný na lôžko v nemeckej nemocnici, pretože mu poisťovňa nechce zaplatiť prevoz naspäť na Slovensko. 

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova. 

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Prezidentka Zuzana Čaputová s majiteľom podniku Tepláreň Romanom Samotným pred kaviarňou, kde došlo k dvojnásobnej vražde (13. október 2022).Slovák Dominik s cukrovkou, ktorý vycestoval do Nemecka za prácou, ale prišlo mu zle, skončil v nemocnici a teraz sa nemá ako dostať domov. Ľudia mu už na prevoz vyzbierali desiatky tisíc eur. (11. október 2022)Travis Gienger, učiteľ záhradníctva z amerického štátu Minnesota, sleduje váženie svojej víťaznej tekvice na 49. majstrovstvách sveta pestovateľov tekvíc v meste Half Moon Bay v americkom štáte Kalifornia. (10. október 2022)Muž objíma svojho psa, ktorého zachránili z bahna susedia počas záplav a zosuvu pôdy v meste Las Tejerías na severe Venezuely. (9. október 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia