Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
11. októbra 2022, 7:40
Čas čítania 0:49

Nielen Slafkovský, aj Nemec a Regenda si zahrajú v NHL. V príprave si vypýtali miesto v prvých tímoch

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pavol Regenda oslnil produktivitou, keď si pripísal najviac bodov z celého tímu.

Pavol Regenda sa dočkal odmeny za skvelú produktivitu v prípravných zápasoch. Novú sezónu najprestížnejšej hokejovej ligy sveta NHL začne v prvom tíme Anaheimu Ducks. Dvadsaťdvaročný útočník, ktorý pôsobil minulú sezónu v domácich Michalovciach, sa do NHL dostal mimo draftu, keď podpísal dvojcestnú zmluvu.

V šiestich prípravných zápasoch dosiahol sedem bodov za tri góly a štyri asistencie a stal sa najproduktívnejším hráčom tímu. Pridal aj sedem plusových bodov. V Anaheime Ducks by mal podľa sport.sme.sk nastupovať vo štvrtom útoku spolu s Derekom Grantom a Maxom Jonesom.

V NHL, konkrétne v drese New Jersey Devils, začne sezónu aj Šimon Nemec.

Stále len 18-ročného obrancu si „diabli“ vybrali v ostatnom drafte z celkového druhého miesta. Dôveru si vyslúžil aj napriek tomu, že v príprave nebodoval a zaznamenal tri mínusové body. V 23-člennej zostave figuruje aj útočník Tomáš Tatar.

Ak sa Šimon Nemec herne neprebudí, je pravdepodobné, že New Jersey ho po deviatich zápasoch pošle do AHL tímu Utica Comets. V jeho vstupnej zmluve je totiž zahrnutá klauzula, že ak v prvej sezóne NHL odohrá menej ako desať zápasov, platnosť trojročnej zmluvy sa posunie o rok neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia