Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
7. októbra 2022, 18:07
Čas čítania 0:39

VIDEO: Juraj Slafkovský ukázal dobré srdce a potešil mladých fanúšikov v hľadisku

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Juraj Slafkovský ukázal dobré srdce a potešil mladých fanúšikov v hľadisku
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S jedným z nich si zahral hru kameň – papier – nožnice.

Juraj Slafkovský je rodený šoumen. Presvedčil nás o tom nespočetne veľakrát, tentoraz však ukázal, že je aj dobrá duša a má srdce na správnom mieste.

Len tento týždeň sa stal slovenský hokejista najlepším hráčom Montrealu v zápase proti Torontu, teraz rozveselil mladých fanúšikov v hľadisku počas tréningu. 

NHL zverejnila na Instagrame video, na ktorom vidno, ako Slovák najprv začne s niekým za plexisklom hrať známu hru kameň – papier – nožnice a následne hodí puk mladíkovi v mikine Canadiens.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl)



O chvíľu neskôr hodil puk aj ďalšiemu chlapcovi. A hoci video nazbieralo už takmer 16-tisíc lajkov, v komentároch si ľudia neodpustili posmešné a ironické reči. „Niet divu, že tento chlapík nedokáže skórovať v prípravnej sezóne, zameriava sa iba na fanúšikov na tribúne,“ napísal jeden z používateľov. 

„Je to aspoň komik,“ napísal ďalší. Iný si zase neodpustil poznámku, že hráč Mathew Barzal je oveľa lepší ako Slafkovský. Samotná NHL však sympatické gesto jednoznačne uvítala a k príspevku napísala: „Správny chalan Juraj.“

Domov
Zdieľať
Diskusia