Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022, 12:20
Čas čítania 0:55

Spadla na mňa, tak som jej chcel vrátiť mobil, obhajuje sa Brazílčan, ktorý do krvi zmlátil Slovenky na pláži

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia násilníkov v posledných rokov opakovane riešila pre lúpeže či vyhrážky.

Prípad dvoch Sloveniek, ktorých do krvi zbili tínedžeri na známej brazílskej pláži Copacabana, vyvolal obrovský rozruch nielen doma, ale aj priamo v Brazílii. Miestne médiá sa téme intenzívne venujú, pretože fotografie zakrvavených žien obleteli celý svet, informujú TV Noviny.

22. septembra 2022, 17:16 Čas čítania 0:41 Slovenky počas dovolenky v Brazílii prežili drsný útok. Dvaja tínedžeri ich zmlátili do krvi, pretože im ženy odmietli dať peniaze Slovenky počas dovolenky v Brazílii prežili drsný útok. Dvaja tínedžeri ich zmlátili do krvi, pretože im ženy odmietli dať peniaze

Katarína a Viktória, ktoré sa na pláži stali obeťami výtržníkov, narazili podľa policajtov na známu firmu. Obaja už viackrát sedeli vo väzení, pretože na svojom konte majú lúpeže, drogovú trestnú činnosť či pokus o vraždu. Tieto trestné činy páchali prevažne od roku 2019.

Slovenky sa do Brazílie vybrali v skupinovom zájazde cestovnej kancelárie, a tak si na slávnej Copacabane chceli o šiestej ráno vychutnať východ slnka. Mladí chlapci od nich na pláži žiadali peniaze, čo Katarína s Viktóriou odmietli, a tak tínedžeri zaútočili. Ukradli ženám mobilné telefóny a opakovane ich udierali do tváre.

Násilníci teraz pred políciou tvrdia, že k žiadnemu útoku nedošlo a chlapci chceli vraj Slovenkám iba pomôcť. „Spadla na mňa a mobil sme jej iba chceli vrátiť,“ obhajoval sa jeden z útočníkov. Na základe svojej kriminálnej minulosti, na ktorú budú polícia a súdy nepochybne prihliadať, mu však hrozí trest za ublíženie na zdraví.

Domov
Zdieľať
Diskusia