Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
22. septembra 2022, 17:16
Čas čítania 0:41

Slovenky počas dovolenky v Brazílii prežili drsný útok. Dvaja tínedžeri ich zmlátili do krvi, pretože im ženy odmietli dať peniaze

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia už zadržala podozrivých.

Brazílske médiá sú plné správ o dvoch Slovenkách, ktoré prežili brutálny útok mladých mužov. Katarína a Viktória boli podľa Noticias Yahoo okradnuté a zbité do krvi na známej brazílskej pláži Copacabana v meste Rio de Janeiro v stredu 21. septembra. Útočníci boli dvaja 17-roční chlapci, ktorí od žien chceli peniaze.

K útoku došlo skoro ráno okolo šiestej. Dve Slovenky sú v Brazílii v rámci skupinového zájazdu, chceli vidieť východ slnka. Oslovili ich dvaja mladí chlapci, ktorí od žien chceli peniaze, tie to však odmietli. Následne im chlapci ukradli mobilné telefóny a ženy dobili až do krvi. Po privolaní polície ich previezli na urgentný príjem, po ošetrení ich prepustili. 

Podozrivých tínedžerov už chytila polícia, zadržali ich krátko po lúpeži. Mali pri sebe aj jeden z ukradnutých telefónov. Policajti ich predviedli na výsluch. Podľa denníka Diario Dorio už toho majú na rováši dosť, oboch chlapcov viackrát odsúdili za krádeže, lúpeže, vyhrážky a ohrozovanie mravnej výchovy mládeže.

Domov
Zdieľať
Diskusia