Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
23. septembra 2022, 14:59
Čas čítania 0:52

„Zhuleného“ dílera drog z Nitry nevedomky natrel taxikár, ktorý urobil dopravný priestupok. Z vreciek vysypal slušnú výbavu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Klient je podozrivý zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, z ich držania a obchodovania s nimi.

Nitrianska polícia náhodou zadržala v taxíku drogového dílera. Ten sedel v aute taxislužby, ktoré zastavili príslušníci po tom, ako jeho vodič nerešpektoval dopravné predpisy. 

Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky zastavila vozidlo taxislužby, keď v Nitre prechádzalo nesprávnym spôsobom križovatku ulíc Mikovíniho a Hviezdoslavova trieda.

Policajti v rámci protokolu požiadali vodiča o predloženie dokladov potrebných na vedenie motorového vozidla. O doklady požiadali aj jeho klienta, no dozvedeli sa, že ich stratil a stratu nenahlásil. Odviedli ho teda na Obvodné oddelenie Nitra – západ.

Muž sa podľa polície správal celý čas nervózne a roztržite, mal červené oči a javil známky požitia omamných a psychotropných látok. Na mieste sa priznal k použitiu pervitínu a marihuany. 

Rukami si celý čas pridržiaval v hornej časti nohavíc neznámy predmet, ktorý následne policajtom vydal. Išlo o priesvitný plastový obal vo forme pevného kryštálu z bielej kryštalickej látky.“

Policajti vzápätí našli aj 5 plastových obalov s obsahom bielej kryštalickej látky, 4 priesvitné obaly s bielym práškom, zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou, priesvitný obal s obsahom zelenej sušiny, sklenenú nádobku s obsahom hnedej kryštalickej látky, plastovú nádobu s pozostatkami kryštalickej látky a dve poškodené sklenené fajky.

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

Klient vo svojej ľadvinke ukrýval aj digitálnu váhu a finančnú hotovosť. Je podozrivý zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, z ich držania a obchodovania s nimi.

Domov
Zdieľať
Diskusia