Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2022, 21:05
Čas čítania 1:06
Tímea Krauszová

Johnny Depp údajne chodí s právničkou, ktorá ho zastupovala v prípade s Amber Heard

OSOBNOSTI JOHNNY DEPP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nejde však o tú, o ktorej sa dlho špekulovalo.

Herec Johnny Depp je v romantickom vzťahu s právničkou Joelle Richovou, ktorá ho zastupovala v jednom z prípadov proti Amber Heard. Konkrétne šlo o prípad, v ktorom Depp zažaloval mediálnu spoločnosť, ktorá vlastní bulvárny denník The Sun. Ten v roku 2017 napísal článok, v ktorom Deppa označil za domáceho násilníka, konkrétne „mlátiča manželky“. Herec proces dohnal až na britský najvyšší súd, kde však prehral. V tomto prípade ho zastupovala práve Richová, s ktorou podľa TMZ a Page Six chodí.

Strácaš sa v tom, kto koho žaloval a za čo? Klikni sem pre všetky články o súdnych pojednávaniach medzi Deppom a Heard.

Joelle Rich, Johnny Depp
Zdroj: Getty Images/Ron Sachs/Consolidated News Pictures

Zaľúbili sa

O Deppovom vzťahu s niekým z jeho právnického tímu sa dlho špekulovalo. Šlo však o Camille Vasquezovú, ktorá ho zastupovala pred americkým súdom. S tou sa stretol napríklad aj v Prahe,  kde Depp vystúpil na koncerte spoločne s gitaristom Jeffom Beckom.

Podľa TMZ však skutočná iskra preskočila medzi Deppom a Richovou. Právnička je vydatá, no nežije s manželom. Má dve deti. Hoci nebola súčasťou právnického tímu, ktorý Deppa zastupoval v USA, bola tam „ako podpora“. Podľa US Weekly je ich vzťah veľmi vážny, zdroj magazínu tvrdí, že to medzi nimi iskrí. Aj v Spojených štátoch Richová herca podporovala nie preto, že by ju k tomu viazala nejaká pracovná povinnosť. Údajne sa na začiatku svojho vzťahu stretávali potajomky v hoteloch.

Ani jeden z nich zatiaľ rýchlo sa šíriace správy o ich vzťahu nekomentoval.

Sedemčlenná porota v júni 2022 rozhodla v prospech Johnnyho Deppa, keď skonštatovala, že jeho exmanželka ho očiernila v článku z roku 2018 v denníku The Washington Post, v ktorom naznačila, že ju zneužil. Súd jej nariadil zaplatiť 15 miliónov dolárov ako odškodné a náhradu škody.

Domov
Zdieľať
Diskusia