Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
20. septembra 2022, 22:07
Čas čítania 0:51

Tom Hardy opäť prekvapil, keď cez víkend vyhral ďalší šampionát v džiu-džicu

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hviezda seriálu Peaky Blinders už prekvapila minulý mesiac, keď domov doniesla prvé zlato zo šampionátu v džiu-džicu.

Tom Hardy opäť reprezentuje význam svojho priezviska. Vďaka svojej vytrvalosti a húževnatosti sa mu znova podarilo vyhrať šampionát v džiu-džicu. Informuje o tom na svojom webe Ladbible.

Hviezda seriálu Peaky Blinders prvýkrát prekvapila minulý mesiac, keď domov doniesla prvé zlato. O tom, aký je dobrý, hovoria aj výpovede jeho súperov. Jeden sa dokonca vyjadril, že musel zo zápasu s ním vycúvať skôr, ako mu zlomí ruku.

Tentoraz si 45-ročný herec tajne dohodol zápas v miestnej školskej športovej hale v Milton Keynes, kde postupne porazil všetkých svojich súperov. Nie je preto prekvapujúce, že je držiteľom modrého opasku v tomto bojovom športe. 

Napriek tomu, že verejnosť netušila o prebiehajúcom zápase, aby fanúšikovia zbytočne nerušili známeho herca, zopár nadšencov sa tam našlo. Tých však prekvapil Tomov milý prístup. „Bol skvelý. Veľa ľudí ho žiadalo o fotografie a prichádzalo k nemu a on s tým všetkým nemal problém. Mamičky boli z neho celé bez seba. Neprekážalo mu to,“ píše denník. 

17. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 1:21 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56

Hardy sa údajne dostal k brazílskemu džiu-džicu počas toho, ako sa pripravoval na svoju rolu vo filme Warrior z roku 2011, kde hral bývalého boxera, ktorý sa stal bojovníkom MMA.

Zoznam najlepších filmov herca Tom Hardy nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia