Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
16. septembra 2022, 20:33
Čas čítania 1:10

VIDEO: Slafkovský v prvom zápase za Montreal ukázal, že je tvrdý ako skala. Keď ho chceli zraziť k zemi, otrasený zostal protihráč

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvojmetrový Košičan, ktorý váži 108 kíl, sa takmer ani nepohol.

Mladé slovenské hokejové talenty, ktoré boli tento rok draftované do zámorskej NHL, žnú na ľade svoje prvé úspechy. Filip Mešár a Juraj Slafkovský sa predviedli hneď vo svojom prvom prípravnom zápase v dresoch Montreal Canadiens, píšu Športky.

Nastúpili v zápase proti Buffalo Sabres, proti ktorému síce prehrali 3 : 4, no na turnaji mladých nádejí jednotlivých klubov NHL ukázali skvelý výkon. Slafkovský, ktorý získal ocenenie pre druhú hviezdu zápasu, asistoval pri premiérovom góle Mešára, keď sa blysol skvelou a efektnou prihrávkou.

Takmer dvojmetrový krídelník z Košíc sa predviedol v zápase aj svojou silou a neoblomnosťou. Za zmienku stojí situácia, ktorú na Twitteri zdieľal aj profil Buffalo Hockey moments, pri ktorej Slafkovský spolu s pukom korčuľoval do útočného pásma, kde sa ho protihráč z Buffala Zach Berzolla snažil zraziť k zemi, no neúspešne.

Po veľmi tvrdom súboji však namiesto Slafkovského zostal otrasený práve Berzolla, ktorý do Slováka nakorčuľoval v plnej sile. Dvojmetrový Košičan, ktorý váži 108 kíl, sa takmer ani nepohol.

9. marca 2024, 15:30 Čas čítania 0:20 KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL

Slafkovský vďaka svojej silnej postave v súbojoch zostáva stáť ako múr. Športový novinár Stu Cowan z periodika The Montreal Gazette dokonca včera na Twitteri upozornil na to, že keď Slafkovského merali v júli v kempe Canadiens, meral 192 centimetrov a vážil necelých 103 kíl. Keď ho však zmerali a odvážili pred včerajším zápasom, vážil už 108 kíl.

Domov
Zdieľať
Diskusia