Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
16. septembra 2022, 15:15
Čas čítania 0:35

Sulík urobí kvôli pomste aj nemožné. Ak ma s opozíciou odvolá, SaS sa môže vrátiť do koalície, tvrdí Igor Matovič

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

SaS je podľa ministra financií ochotná spojiť sa kvôli vlastnému prospechu s mafiou aj fašistami.

Ak exminister hospodárstva Richard Sulík spoločne s opozičnými stranami Smer, Hlas, ĽSNS a Republika odvolajú Igora Matoviča, SaS dostane ponuku vrátiť sa do koalície, tvrdí v statuse na Facebooku minister financií.

V príspevku odpovedá na verejnú otázku Petra Pellegriniho, podľa jeho slov „jedného skorumpovaného politika, ktorý 19 rokov verne kryl všetky Ficove podvody“, o tom, ako OĽaNO zareaguje, ak ho SaS spoločne s opozíciou odvolá.

„Nuž. Zoberieme to ako dokonanie pomsty zo strany Richarda Sulíka,“ opisuje Matovič. Najprv mu vraj závidel víťazstvo v parlamentných voľbách a potom mu dva roky podrážal nohy, čo malo na konci „skôr znaky až živočíšnej nenávisti“. Podľa lídra Obyčajných ľudí Sulík urobí kvôli pomste aj nemožné. „Chce, chce a chce vyhrať,“ píše.

SaS je podľa ministra financií aj navzdory svojim hodnotám ochotná spojiť sa kvôli vlastnému prospechu s mafiou aj fašistami, a preto bude rád, ak to celé Slovensko uvidí aj na vlastné oči.

Domov
Zdieľať
Diskusia