Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa podujatia Levity Open Air.
11. septembra 2022, 9:15
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Turecký DJ, hodiny jogy či špičková gastronómia. Pozri si bohatý program podujatia Levity Open Air

HUDBA FESTIVALY HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Turecký DJ a spevák roztancuje Slovákov na podujatí Levity Open Air.

V sobotu 17. septembra 2022 sa areál strediska Salamandra resort pri Banskej Štiavnici premení na destináciu plnú zážitkov. Bude sa cvičiť, zahrajú známi house DJs a variť bude uznávaný šéfkuchár.

Oddychovať sa dá aj aktívne

Popoludnie bude venované aktívnemu oddychu od povinností, ktorými možno aj teba zavalil september. Hodiny jogy pri čarovnom tajchu pre začiatočníkov aj pokročilých budú viesť bývalá modelka Denisa Šiška a zakladateľka udržateľnej značky Laskamier Adriana Szabo. Ak sa ti zažiada dať si viac do tela, môžeš sa zapojiť do skupinových workout tréningov pod taktovkou SAFE TEAM ATHLETICS, ktorí vedú napríklad reprezentanti v UFC.

Levity
Zdroj: Levity

Šport, hudba aj špičková gastronómia 

Podujatie Levity Open Air, ktoré vzniklo v spolupráci so strediskom Salamandra resort, však nebude len o športe, ale najmä o živej hudbe a zážitkovej gastronómii. Od 14.00 h svoje sety zahrajú Bizzare, Manid, André Tribale a Styller. Ako hlavný hosť sa predstaví DJ, producent a spevák BÁKAYAN, rodák z Turecka, ktorý momentálne pôsobí v Berlíne.

Predvedie jedinečnú súhru dídžejingu a živých vokálov. Do svojej hudby vnáša tradičné prvky zo svojej kultúry a elektronický orientálny zvuk. Prepája organic, deep a afro house. Jeho skladba Dilber sa umiestnila v niekoľkých rebríčkoch Beatportu a podporil ju aj populárny DJ a producent Oliver Koletzki.

Svoje kuchárske umenie predvedie dlhoročný šéfkuchár najlepšej reštaurácie na Slovensku Michal Konrád.

Levity
Zdroj: Levity

Ak si budeš chcieť užiť deň naplno, pokojne aj s drinkom v ruke, môžeš sa ubytovať priamo v hoteli Salamandra. Pre ubytovaných hostí je celý program v cene pobytu a navyše si budú môcť vychutnať aj nedeľný brunch, pri ktorom zahrá aj DJ Tom Vachut. Lístky na túto párty jesene pod Štiavnickými vrchmi nájdeš na Tootoot. 

chcem lístky
Levity
Zdroj: Levity
Domov
Zdieľať
Diskusia