Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
1. septembra 2022, 11:33
Čas čítania 1:03

Otca českej tenistky kritizujú za to, že ju potľapkal po zadku. Bola to spontánna reakcia, u nás by to nik neriešil, tvrdí Bejlek

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Rovnaké gesto zopakoval po jej otcovi aj tréner. Tenistka tvrdí, že sa to už nebude opakovať.

16-ročná česká tenistka a najmladšia účastníčka hlavnej súťaže na US Open Sára Bejlek spôsobila rozruch. Počas osláv po vydarenom zápase, vďaka ktorému postúpila z kvalifikácie, ju totiž jej otec a neskôr aj tréner niekoľkokrát potľapkali po zadku. Používatelia na sociálnych sieťach reagujú, že išlo o veľmi nevhodné gesto.

Video, ktoré sa šíri internetom a aj svetovými médiami, zaznamenáva jej radosť z víťazného zápasu (2 : 1) nad britskou tenistkou Heather Watsonovou. Ako píše iSport.cz, rodáčka z Hrušovian nad Jevišovkou sľúbila, že sa situácia už nebude opakovať.

„Video som, samozrejme, videla. Bola to spontánna reakcia celého tímu. Radovali sme sa. Určite sa to niekomu môže zdať nepohodlné a nekomfortné, ale už sme to s tímom prebrali. Už sa to nestane,“ povedala Bejlek českým novinárom.

Reakcie na internete ju vraj nijako nerozhodili. „Otec je môj otec a vždy bude. A svojho trénera poznám od svojich ôsmich rokov. Tejpuje ma, masíruje ma. Keby sa niečo podobné stalo v Česku, nikto by to neriešil. Pretože sme však v Amerike, vyjadruje sa k tomu každý. Ako však hovorím, porozprávali sme sa a už sa to nebude opakovať,“ dodala.

Bejlek sa do hlavnej súťaže dostala z kvalifikácie, kde vyradila Francúzku Kristinu Mladenovicovú, Austrálčanku Priscillu Honovú a Britku Heather Watsonovú. „Pre mňa, rodinu aj celý tím je to neskutočný úspech. Strašne si ho vážim. Dúfam, že to nie je môj posledný grandslam. Určite si odtiaľto odveziem množstvo krásnych spomienok. Hrať v šestnástich hlavnú súťaž US Open je skvelé,“ povedala mladá tenistka.

Na videu vidieť, ako ju najprv po zadku potľapká jej otec, ktorý ju pobozká, a následne jeho gesto zopakuje aj tréner.

Anketa:
Bolo podľa teba oslavné gesto otca a trénera tenistky vhodné?
Áno.
Nie.
Áno.
65 %
160 Hlasov
Nie.
35 %
86 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia