Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
10. augusta 2022, 8:02
Čas čítania 0:50

Herec Steven Seagal navštívil okupovaný Donbas. Zelenského obvinil zo „zločinov proti ľudskosti“

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vo videu zverejnenom na ruskej spravodajskej stránke TV ZVEZDA Seagala označujú ako osobitného zástupcu Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie pre humanitárne vzťahy medzi Ruskom a USA.

Americký akčný herec Steven Seagal navštívil separatistami ovládanú časť regiónu Donbas na východe Ukrajiny, kde údajne natáča dokumentárny film o „vojne na Donbase“, píše Meduza

Seagal navštívil aj väzenie Olenivka, kde mučili a zabili desiatky ukrajinských zajatcov. Podľa denníka Washington Post sa Rusko a Ukrajina navzájom obviňujú zo zničenia tejto väznice, pričom Moskva tvrdí, že ukrajinské sily použili na zničenie budovy muníciu americkej výroby.

Vo videu zverejnenom na ruskej spravodajskej stránke TV ZVEZDA Seagala označujú ako osobitného zástupcu Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie pre humanitárne vzťahy medzi Ruskom a USA. Herec si prezerá „črepiny amerických rakiet“ a stavia sa na stranu Ruska.

Seagal povedal, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský je „zodpovedný za mučenie vojakov a ďalšie zverstvá, ktoré porušujú nielen Ženevskú konvenciu, ale sú aj zločinmi proti ľudskosti“.

10. apríla 2022, 14:30 Čas čítania 7:33 Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy

Seagal sa netají svojimi sympatiami k ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi a v roku 2016 dokonca od neho získal aj ruské občianstvo. Pre prokremeľské médium Rossiyskaya Gazeta sa ešte v roku 2014 v rozhovore vyjadril, že podporuje zabratie ukrajinského polostrova Krym. Hercovi v roku 2017 z bezpečnostných dôvodov zakázali vstúpiť na územie Ukrajiny.

Anketa:
Je podľa teba v poriadku, že herec Steven Seagal navštívil Donbas?
Áno.
Nie.
Neviem.
Áno.
64 %
3793 Hlasov
Nie.
29 %
1716 Hlasov
Neviem.
7 %
416 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia