Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
6. augusta 2022, 8:39
Čas čítania 0:37

Martin Škrtel bude hrať za FK Hajskala Ráztočno, klub, v ktorom futbalovo vyrástol

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tím nastupuje v 8. lige oblastného zväzu Prievidza

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel skončí svoju kariéru v klube, kde ju začínal – FK Hajskala Ráztočno. Úspešný stredný obranca pôsobil v ostatnej sezóne vo Fortuna lige v tíme Spartak Trnava. Vrchol kariéry zažil v anglickom FC Liverpool a niekoľko sezón strávil i v ruskej a tureckej lige. 

Vo svojom staronovom klube by chcel podľa šport.sk odohrať aspoň niekoľko zápasov.

Škrtelov rodný klub FK Hajskala Ráztočno pôsobí v ôsmej lige oblastného zväzu Prievidza a o nevšednej akvizícii klub fanúšikov a verejnosť informoval už aj na Instagrame. Post zdieľal aj hráč a potvrdil tak, že nejde o žart. Sľub nastúpiť za klub svojho detstva verejnosti predstavil na májovej tlačovej konferencii v službách Spartaku Trnava.

37-ročný stopér pri nedávnej rozlúčke s profesionálnym futbalom naznačil, že prestať úplne s futbalom si nevie predstaviť. „Celý život som strávil v hráčskom kolektíve. Neviem si dosť dobre predstaviť, že neprídem každé ráno do kabíny a nebudem súčasťou života, ktorý tam prebieha, všetkých tých zábaviek.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @fk_hajskala_raztocno

Domov
Zdieľať
Diskusia