Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
5. augusta 2022, 20:00
Čas čítania 1:31

TOP 3 v piatok: Selena sa nehanbí za svoje telo, Palermo díloval pervitín a poľskí chuligáni napadli Slováka

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Aj dnes sa vo svete udialo množstvo vecí, o ktorých by si možno mal vedieť. Toto je výber dnešných naj.

Selena Gomez sa nehanbí za svoje telo. Pri natáčaní odmietla vtiahnuť brucho

Speváčka ležiaca v plavkách na ležadle reagovala na zvuk v pozadí, ktorý jej hovoril, aby „vtiahla brucho“ (Suck it in). Ide o trendujúci zvuk na Tiktoku, ktorý vo svojich videách využíva množstvo tvorcov obsahu. 

„Nič vťahovať nebudem, dor*ti,“ odkazuje Selena Gomez svojim divákom pomocou lip syncu. „Reálne bruchá sú späť, ku*va,“ dodáva speváčka.

Jej úderný odkaz fanúšikov potešil, uvádza Independent. Jeden z používateľov napríklad pod video napísal, že sa vďaka speváčke cíti dobre vo svojej koži. Ďalší ju označujú za „jeden z najlepších vzorov pre mladých ľudí“. 

Viac sa dočítaš TU.

Selena Gomez
Zdroj: Twitter/SelenaGomez

Raper Palermo sa priznal k dílerstvu pervitínu. Tvrdí, že s drogami dávno skončil a chcel sa živiť len hudbou

Raper Palermo pred Špecializovaným trestným súdom priznal vinu v kauze Venal 6, v ktorej ho obvinili s mužmi z drogového podsvetia za dílerstvo pervitínu, informuje TVJOJ. Palermo, vlastným menom Pavol Mlynárik, pred súdom odmietol vypovedať, čítali preto jeho staršie výpovede pred vyšetrovateľom.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Podľa svojich slov sa drogovej trestnej činnosti začal venovať v roku 2007. Väčší biznis rozbehol v roku 2011, keď sa dal dokopy so skupinou dunčovcov, od ktorých každý mesiac odoberal 100 až 300 gramov metamfetamínu a ten distribuoval ďalej. S dílerstvom vraj prestal už pred niekoľkými rokmi, pretože sa chcel venovať len rapu, v ktorom videl perspektívu živobytia. 

Palermo o drogovej trestnej činnosti rapoval aj v hudobných textoch. Viac sa dočítaš TU

Palermo
Zdroj: MV SR

Poľský futbalový fanúšik napadol Slováka. Keď zasiahli policajti v civile, kamaráti agresora utiekli

Poľský fanúšik na benzínke pri obci Sverepec napadol vo štvrtok večer muža v zaparkovanom vozidle. K obeti pristúpil so skupinou kamarátov a zaútočil na ňu priamo v aute. Motívom bola podľa polície fanúšikovská nevraživosť.

 

„Na základe doterajších zistení k útoku došlo tak, že skupina poľských fanúšikov sa zhromaždila pri vozidle so slovenským evidenčným číslom. Jeden z nich pristúpil k posuvným dverám vozidla, ktoré násilím otvoril, čím ich poškodil. Následne bezdôvodne fyzicky napadol muža sediaceho vo vozidle,“ napísala polícia na Facebooku.

Viac sa dočítaš TU

Polícia
Zdroj: FB/Polícia SR – Trenčiansky kraj

Instagramový post dňa

Raper 50 Cent vypredal lístky na koncert v pražskej O2 aréne, ktorý sa bude konať 18. októbra, za necelý týždeň. Jeden z najúspešnejších raperov na svete tak na jeseň vystúpi v hlavnom meste Česka rovno dvakrát. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent)

Domov
Zdieľať
Diskusia