Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. augusta 2022, 14:43
Čas čítania 0:41

VIDEO: Poľský futbalový fanúšik napadol Slováka. Keď zasiahli policajti v civile, kamaráti agresora utiekli

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Muž sa už nachádza v cele policajného zaistenia.

Poľský fanúšik na benzínke pri obci Sverepec napadol vo štvrtok večer muža v zaparkovanom aute. K obeti pristúpil so skupinou kamarátov a na obeť zaútočil priamo v aute. Motívom bola podľa polície fanúšikovská nevraživosť.

„Na základe doterajších zistení k útoku došlo tak, že skupina poľských fanúšikov sa zhromaždila pri vozidle so slovenským evidenčným číslom. Jeden z nich pristúpil k posuvným dverám vozidla, ktoré násilím otvoril, čím ich poškodil. Následne bezdôvodne fyzicky napadol muža sediaceho vo vozidle,“ napísala polícia na Facebooku.

Krátko nato ku skupine pristúpili dvaja policajti v civile. Keď muži z partie uvideli ich služobné preukazy, ihneď utiekli. Hlavného agresora však stihli chytiť. „Po tom, ako svoju príslušnosť k Policajnému zboru preukázali ústnym vyhlásením polícia a služobným preukazom, vykonali proti útočiacemu mužovi služobný zákrok a obmedzili ho na osobnej slobode. Zvyšní poľskí fanúšikovia sa doslova z daného miesta rozutekali,“ uvádza polícia.

Útočníka umiestnili do cely policajného zaistenia a začali voči nemu trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci v súbehu s prečinom výtržníctva. Video z incidentu zaznamenala kamera umiestnená na čerpacej stanici.

Domov
Zdieľať
Diskusia