Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
31. júla 2022, 16:23
Čas čítania 1:09

VIDEO: Eddie zo Stranger Things si zahral v backstagei s Metallicou. Členovia mu darovali aj podpísanú gitaru

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené
VIDEO: Eddie zo Stranger Things si zahral v backstagei s Metallicou. Členovia mu darovali aj podpísanú gitaru
Zdroj: Netflix

Hudobníci spolu odohrali pieseň Master of Puppets.

Určite si pamätáš scénu v Stranger Things, v ktorej Eddie Munson (Joseph Quinn) hral na gitare vo svete Upside Down legendárnu skladbu Master of Puppets od Metallicy. Práve tento moment prinútil viacerých mladších neznalcov k tomu, aby lepšie spoznali thrashmetalovú kapelu z Los Angeles a začali sa viac zaujímať o ich tvorbu (náš profil si môžeš prečítať na tomto odkaze).

Metallica vystúpila v Chicagu na populárnom štvordňovom festivale Lollapalooza a niekoľko hodín pred koncertom sa v backstagei stretli jej členovia s britským hercom Josephom Quinnom. Nielenže prehodili pár slov, dokonca si spolu zahrali. 

Frontman kapely James Hetfield hercovi nadšene porozprával, ako miluje netflixovský seriál. Vraj ho pozeral vždy spolu so svojimi deťmi. Následne sa Quinna basgitarista Robert Trujillo spýtal, či si nechce zahrať. Herec zostal na sekundu ako zmrazený s výrazom, akoby neveril, že sa ho to naozaj spýtal, no nakoniec, samozrejme, súhlasil. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Metallica (@metallica)



Keďže Quinn počas nakrúcania seriálu skutočne hral skladbu Metallicy na gitare, pretože je už od malička hudobníkom, nerobilo mu problém ju odohrať aj s jej pôvodnými tvorcami v zákulisí. Bubeník Lars Ulrich vyzdvihol Quinnovu hru a zažartoval do kamery vetou: „Chceli by sme oznámiť, že Metallica je odteraz päťčlenná kapela.“ 

16. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:42 Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD)

To však nebolo všetko. Predstaviteľ Eddieho Munsona dostal od Metallicy nesmierne vzácny darček, o akom sa mu určite ani nesnívalo. Doniesli mu B. C. Rich gitaru veľmi podobnú tej, na ktorej Quinn hral v spomínanej scéne v závere štvrtej série populárneho sci-fi seriálu. Ani to však nebolo všetko, hudobníci mu ju dokonca ešte aj podpísali.


Pre Quinna si pripravila neskôr Metallica ešte jedno prekvapenie. Na zadnej obrazovke počas večerného koncertu zobrazili počas skladby Master of Puppets práve Eddieho s gitarou, čím si uctili nielen jeho, ale aj tvorcov seriálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia