Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Richard Balog
29. júla 2022, 6:43
Čas čítania 0:48

Nicolas Cage je tvárou luxusnej módnej značky po boku modelingových hviezd

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené
Nicolas Cage je tvárou luxusnej módnej značky po boku modelingových hviezd
Zdroj: Casablanca

Slávny herec stvárnil samého seba v kampani francúzsko-marockej módnej značky.

Nicolas Cage konečne pracuje na zaujímavých projektoch – tentoraz je tvárou luxusnej módnej značky Casablanca. Herec je súčasťou kampane na kolekciu určenú na obdobie jeseň/zima 2022. 

Po boku 58-ročnej hviezdy je o polovicu mladšia modelka Anok Yai a model Alton Mason, ktorý kráčal na prehliadke módneho domu Chanel ako prvý Afroameričan. Obaja patria medzi elitu vo svete modelingu a zakladateľ francúzsko-marockej značky Charaf Tarej stavil na istotu.

Cage mal oblečenú hodvábnu košeľu s grafickým motívom, športovú súpravu aj elegantné nohavice. Imidž hviezdy podčiarkli slnečné okuliare. 

21. júla 2022, 21:32 Čas čítania 0:40 Brad Pitt prišiel na premiéru svojho nového filmu v ľanovej sukni Brad Pitt prišiel na premiéru svojho nového filmu v ľanovej sukni

„Los Angeles je pre mňa dôležité mesto a chcel som vytvoriť hollywoodsky moment medzi modelom Altonom Masonom a mojou drahou priateľkou Anok Yai, ktorú skutočne milujem a považujem za jednu z najkrajších žien na svete. Potom je tu ikona, ktorou je Nicolas Cage. S Hugom Comtem (fotograf kampane) sme dobrí priatelia a chceli sme spolupracovať už dlhší čas. Zdalo sa mi to teda ako ideálna príležitosť,“ povedal návrhár Charaf Tarej. 

Výsledkom je kampaň, ktorá je verná koreňom značky. Comte ju zachytil v jej vlastnom období ako ducha popkultúry a slávy, čo sa odrazilo aj v rozhodnutí obsadiť Cagea. Herec si obľúbil produkty s logom Casablanca, čo z neho urobilo autentickú voľbu.

Jednotlivé modely oblečenia a doplnkov nájdeš v online obchode

CasablancaCasablancaCasablancaCasablanca
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia