Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Viktor Kniš
25. júla 2022, 9:14
Čas čítania 1:39

VIDEO: Peter Pellegrini v priamom prenose žiadal, aby ľudia pre Hlas-SD „naškrabkali“ tisíc eur

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Predseda strany Hlas-SD využil priestor v diskusnej relácii TA3, aby si od Slovákov vypýtal finančné dary.

Poslanec a predseda strany Hlas-SD si v priamom prenose v diskusnej relácii TA3 V politike pýtal od Slovákov peniaze na chod strany.

Sťažoval sa, že jeho strana nemá dostatok prostriedkov, lebo na rozdiel od konkurentov nedostali štátny príspevok. Peniaze si pýtal aj napriek upozorneniu od moderátora, ktorý sa ho opakovane pýtal, či je vhodné ľudí vyzývať na posielanie darov aj v súčasnej ekonomickej situácii.  

„Prosíme ľudí aj o tisíceurový dar, aj o päťstoeurový dar. Prosím každého, kto nám môže pomôcť, nech nám pomôže. (...) Koľko si nazbierame, toľko môžeme. Nemôžeme oblepiť Slovensko bilbordmi. Nemáme ani na bilbordy ako Republika. Videli ste jeden hlasácky bilbord? Nemáme na to. Čo si naškrabkáme, to máme,“ hovoril Peter Pellegrini. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Hlas-SD má neporiadok v daroch

Jeho vyhlásenie sa okamžite stalo terčom posmeškov. Strana Hlas-SD dlhodobo čelí kritike pre netransparentné financovanie, podľa výročnej správy za rok 2021 skončili dokonca v mínuse. Peter Pellegrini sa vozí v luxusnom Volve, ktoré má vraj požičané od sestry. Refresher nedávno zistil, že Hlas nemá zamestnancov, nepriznáva vlastníkov spomínaných Touaregov a nevyjadruje sa ani k nákladom na bežnú prevádzku či politické aktivity. 

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Na Pellegriniho žiadosť o dary reagovala napríklad aj strana SaS. „Dobrý deň, sme Sociálna demokracia, ktorá tu vládla dvanásť rokov. Nenaškrabkáte tisícku navyše podarovať?“ zabávajú sa satiricky v strane Richarda Sulíka. 

Podobne reaguje aj koaličná strana OĽaNO: „Nenaškrabkáte na osobného šoféra? (...) Toto je výraz totálnej straty súdnosti. Dvanásť rokov sa aktívne podieľali na rozkrádaní Slovenska. Korumpovali zákazky ako na bežiacom páse, odkláňali peniaze občanov do vreciek oligarchov. Podieľali sa na únose štátu mafiou.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Pellegrini kritizoval „chlapcov z ÚHP“

Predseda Hlasu-SD v televízii TA3 kritizoval aj Útvar hodnoty za peniaze, ktorý sa vraj nevyzná v odbornej problematike. „Chlapci, ktorí trepú dve na tri, ešte neboli na východe Slovenska a budú rozprávať, že diaľnica má ísť v polpruhu, lebo štvorprúdová by bola zbytočný luxus,“ povedal podľa Denníka N

Na Pellegriniho kritiku rýchlo zareagoval aj predseda ÚHP Štefan Kišš. 

„Pán Pellegrini, ja osobne som z východu. Mnohí ďalší chlapci aj dievčatá z ÚHP boli veľakrát na východe. A naším cieľom je, aby sa každá investícia pripravila čo najefektívnejšie. Napríklad diaľnica, po ktorej nikdy nebude jazdiť viac ako 15-tisíc vozidiel nepotrebuje štyri pruhy. Ušetrené peniaze by sme mali použiť na iné investície, ktoré najmä východ akútne potrebuje. Ako predseda strany s 20-tisíc na účte princípu šetrnosti iste dobre rozumiete,“ odkázal mu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia