Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
19. júla 2022, 18:43
Čas čítania 0:44

Limp Bizkit v Bratislave nevystúpia. Augustový koncert odložili pre zdravotné problémy speváka Freda Dursta

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené
Limp Bizkit v Bratislave nevystúpia. Augustový koncert odložili pre zdravotné problémy speváka Freda Dursta
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur

Nový dátum koncertu zatiaľ nie je známy.

Limp Bizkit v Bratislave nakoniec nevystúpia. Koncert, ktorý sa mal uskutočniť vo štvrtok 11. augusta v NTC Aréne, kapela zrušila, respektíve preložila na zatiaľ nešpecifikovaný dátum. Dôvodom je zlý zdravotný stav frontmana Freda Dursta. Informovala o tom ProMusic na Facebooku. Agentúra k príspevku pridala aj videoodkaz speváka. 



Ten sa prihovoril všetkým fanúšikom a priblížil celú situáciu. Podľa jeho slov mu nevyšli dobre zdravotné testy a lekár mu odporučil, aby zostal doma. Durst bude totiž musieť podstúpiť ešte ďalšie testy. Ako spevák hovorí, išlo o nečakané správy, ktoré ho nepríjemne prekvapili. 

Anketa:
Plánoval si ísť na koncert kapely Limp Bizkit do Bratislavy?
Áno.
Nie.
Áno.
63 %
Nie.
37 %

„Z osobných zdravotných dôvodov a na základe odporúčania môjho osobného lekára, aby som si dal okamžitú pauzu od koncertovania, sme bohužiaľ nútení odložiť tohtoročné turné v UK a Európe. Fanúšikom, promotérom a ďalšiemu personálu sa úprimne ospravedlňujeme za všetky spôsobené nepríjemností. Počkajte, prosím, na ďalšie správy. S pozdravom Fred & Limp Bizkit,“ píše sa v oficiálnom stanovisku kapely.

Durst vo videoodkaze prezradil, že chce zrušené koncerty nahradiť fanúšikom čo najskôr. Podľa agentúry zakúpené vstupenky na bratislavský koncert zostávajú naďalej v platnosti. Ak si chceš o kapele Limp Bizkit prečítať viac, na tomto odkaze nájdeš pár zaujímavostí. 

Fred Durst Limp Bizkit
Zdroj: TASR/Andrej Galica
Domov
Zdieľať
Diskusia