Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
18. júla 2022, 21:16
Čas čítania 0:52

Ronalda nechcú do Bayernu Mníchov ako náhradu za Lewandowského, vraj sa tam nehodí. O aké dve mená majú záujem?

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Ronalda nechcú do Bayernu Mníchov ako náhradu za Lewandowského, vraj sa tam nehodí. O aké dve mená majú záujem?
Zdroj: TASR/AP
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Klub má určitú filozofiu, do ktorej by Cristiano Ronaldo podľa Olivera Kahna nezapadal.

O Cristiana Ronalda nemajú aktuálne záujem v Bayerne Mníchov ako náhradu za Roberta Lewandowského, ktorého od nemeckého klubu za 50 miliónov odkúpila FC Barcelona. Podľa slov výkonného riaditeľa Bayernu Olivera Kahna by portugalský kanonier nezapadal do koncepcie tímu.

„Zbožňujem Cristiana Ronalda ako hráča a každý vie, že je fantastický futbalista. Klub má však určitú filozofiu a nie som si istý, či by pre Bayern a Bundesligu bolo správne, keby sme ho angažovali,“ povedal Kahn pre Bild am Sonntag.

37-ročný portugalský útočník sa totiž začiatkom júla vyjadril v tom zmysle, že ak by sa naskytla výhodná príležitosť z Manchestru United v lete odísť, rád by to urobil. Nie je vraj spokojný so situáciou, v ktorej sa klub nachádza. Rád by totiž čelil tým najväčším európskym výzvam.

cristiano ronaldo
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill

Špekulácie o novej posile do tímu nemeckého úradujúceho šampióna sa týkajú viacerých hráčov. V súvislosti s Harrym Kanom z Tottenhamu Hotspur reagoval Kahn takto: „Iste, je absolútne špičkový útočník. V jeho prípade to však je hudba budúcnosti, má platnú zmluvu s Tottenhamom. Teraz sa musíme postarať o to, aby sme dali dokopy káder na novú sezónu. Uvidíme, čo sa ešte stane.“

Kahn však potvrdil, že aktuálne majú v hľadáčiku dve nové tváre: holandského stredného obrancu Matthijsa de Ligta z Juventusu Turín a rakúskeho záložníka Konrada Laimera z RB Lipsko. O oboch mníchovský klub rokuje.

Anketa:
Súhlasíš s Kahnom, že Ronaldo sa do Bayernu nehodí?
Áno
Nie
Áno
68 %
190 Hlasov
Nie
32 %
91 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia