Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022, 19:50
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Harrison Ford dnes oslavuje 80. narodeniny

Harrison Ford dnes oslavuje 80. narodeniny
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY HARRISON FORD
Uložiť Uložené

Slávny hollywoodsky herec oslavuje okrúhle narodeniny. Stále pritom aktívne natáča veľké filmy.

Slávny hollywoodsky herec Harrison Ford dnes oslavuje 80. narodeniny. Len ťažko veríme tomu, že táto legenda má už tak veľa rokov. Aj napriek vysokému veku však Ford nepoľavuje a stále sa venuje filmom, hoci, bohužiaľ, už vôbec nie tak aktívne. Naposledy sme ho v kinách videli v roku 2020, a to v dobrodružnej dráme Volanie divočiny, no a najbližšie si ho užijeme budúci rok, keď dorazí do kín zrejme posledná časť Indianu Jonesa.

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Je možné, že Indiana Jones 5 bude Fordovým posledným filmom, keďže za posledné 2-3 roky neoznámil účasť na žiadnom inom filmovom počine. Celkom kuriózne však bude hrať v seriáli. Ford sa v seriálovej podobe neukázal už desiatky rokov.

V seriáli s kódovým označením 1932 bude mať po boku herečky Hellen Mirren jednu z hlavných úloh. Ide o vedľajší seriál pre seriálový hit Yellowstone, ktorý bude zasadený do minulosti. 

Medzi najznámejšie roly a najlepšie filmy v kariére Harrisona Forda patria Utečenec (The Fugitive), Star Wars, Indiana Jones či Blade Runner. Na konte má jednu nomináciu na Oscara, a to za výkon v trileri Svedok. Ford je jeden z najvýznamnejších hollywoodskych hercov a my dúfame, že si na jeho zdravie napíšeme ešte veľa článkov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia