Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
11. júla 2022, 16:52
Čas čítania 0:43

VIDEO: Opitý vodič, ktorý narazil do dvoch detí na auto-moto zraze v Belej nad Cirochou, už čelí obvineniu

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
VIDEO: Opitý vodič, ktorý narazil do dvoch detí na auto-moto zraze v Belej nad Cirochou, už čelí obvineniu
Zdroj: Reprofoto/Facebook/Katarína Kleknerová TV JOJ

Porušil pravidlá zrazu a s autom vošiel do uzavretej arény, kde nemal čo robiť.

V nedeľu informovala Katarína Kleknerová z TV Joj o nešťastí na auto-moto zraze v obci Belá nad Cirochou v Sninskom okrese. „Auto narazilo do divákov, dve deti previezli do nemocnice... Jeden z účastníkov auto-moto zrazu porušil pravidlá a svojvoľne vošiel do arény, navyše pod vplyvom alkoholu,“ napísala na Facebook.

V priloženom videu jeden z organizátorov priblížil, že vodič porušil pravidlá zrazu a vošiel po skončení akcie do uzavretej arény, kde nemal čo robiť. Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová v pondelok oznámila, že 27-ročný muž z obce Belá nad Cirochou v Sninskom okrese pri dychovej skúške nafúkal takmer jedno promile a čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



„Tento muž sa uvedeného trestného činu dopustil v sobotu popoludní počas podujatia v areáli zvanom Topovné v katastrálnom území obce Belá nad Cirochou. Viedol motorové vozidlo, s ktorým vošiel do ohradeného priestoru trate a narazil do vraku iného motorového vozidla, ktoré sa v dôsledku nárazu dalo do pohybu a narazilo do dvoch maloletých detí,“ povedala Ligdayová.

Deti pri nehode utrpeli povrchové zranenia. Muža po incidente polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia.




Domov
Zdieľať
Diskusia