Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO
8. júla 2022, 19:30
Čas čítania 3:30
Sponzorovaný obsah

Vybrali ste dvoch výhercov ECCO poukážky v hodnote 150 €. Pozri sa, kto mal najlepší outfit

REFRESHER
Uložiť Uložené

Títo dvaja módni nadšenci si podľa vás zaslúžili výhru najviac.

Článok je aktualizovaný vzhľadom na ukončenie súťaže.

Výhercami poukážky v hodnote 150 € sa na základe hlasovanie našich čitateľov stali Alena a Alex. Výhercov budeme kontaktovať. 

Nedávno sme v spolupráci s ECCO vyhlásili súťaž pre všetkých módnych nadšencov. Spomedzi prihlásených sme vybrali šiestich finalistov – troch mužov a tri ženy –, ktorým sme následne poslali tenisky ECCO THERAP. Ich úloha bola jednoduchá – k teniskám zladiť čo najoriginálnejší outfit.

Spomedzi šiestich prihlásených môžeš aj ty vybrať dva výherné outfity – jeden ženský a jeden mužský. Výherca následne získa 150-eurovú poukážku na nákup v ECCO.

Pozri si outfity súťažiacich, ktorí ladili pohodlné tenisky ECCO, a vyber si svojho favorita.

Hlasovať môžeš do piatka 15. júla do 16.00 h.

Alena

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiacej

Bio: Nie až taká zanietená študentka medicíny, 21 rokov, milovníčka kníh, módy a Nory Mojsejovej. 

O outfite: Outfit vznikol veľmi spontánne, k topánkam som doladila biker shorts a voľnú košeľu pre pohodlný look v tieto horúce dni. 

Emanka 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiacej

Bio: Mám 19 rokov a bývam v Leviciach. Tento rok som ukončila štúdium na gymnáziu a od septembra začnem študovať veterinárske lekárstvo. Milujem módu, cvičenie a zvieratá.

O outfite: K čiernym teniskám od značky ECCO som na oživenie doladila svetlozelené šaty, pretože toto leto so sebou prinieslo nespočetné množstvo farieb. Taktiež som pridala decentné šperky, ktoré doplnili outfit.

Daniela 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiacej

Bio: Žijem v Ružomberku a pracujem pre firmu, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia. Tu som sa stretla s problematikou fast fashion, a aj keď si stále rada kúpim niečo v reťazcoch, siaham momentálne skôr po basic kúskoch, ktoré vydržia dlhšie, sú z kvalitnejších materiálov a v neutrálnych farbách, ktoré sa budú ľahko kombinovať. Vo voľnom čase sa venujem novému projektu @bazar_rbk, kde sme s partiou kamarátok vytvorili priestor pre ľudí z nášho mesta a okolia, kde môžu predať svoje oblečenie, ktoré už nenosia, pretože niečo také v našom meste chýbalo, pokiaľ človek neráta sekáče, v ktorých sa musí hrabať v oblečení a často nenájde nič použiteľné. Okrem toho milujem prechádzky so svojím psíkom, šteniatkom francúzskeho buldočka, dobré jedlo a vysedávanie na terasách s priateľom a kamarátmi.

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiacej

O outfite: Outfit som volila jednoduchý – šaty z nášho projektu, značka SHEIN; sako – oversized nadčasový kúsok z kvalitnejších materiálov, ktorý vydrží a bude moderný aj o pár rokov; jednoduchú čiernu kabelku a minimalistické doplnky. Samozrejme, topánky ECCO, ktoré sú veľmi pohodlné.

A teraz sú na rade chalani. Pozri si, ako zladili tenisky ECCO THERAP oni. 

Alex 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiaceho

Bio: Som mladý proaktívny podnikateľ zo severného Maďarska, ako to tu radi ľudia nazývajú (haha), inak zvaných Nových Zámkov. Som veľkým nadšencom zdravého životného štýlu, no primárne sa zaoberám sebarozvojom a možnosťou pomôcť ľuďom okolo. Práve preto som sa postupom času stal človekom, ktorý pomáha klientom s financiami. Milujem knihy, networking a mojou neskutočnou záľubou je aj šport a cestovanie. 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiaceho

O outfite: Tenisky ECCO sú naozaj veľmi jednoduchá moderná obuv, ktorá je využiteľná nielen v letných teplých dňoch ako športová obuv, ale práve jednoduchosť im dáva možnosť využiť ich aj s o čosi formálnejšími outfitmi. Z tohto dôvodu som si k nim vybral trochu voľnejšiu pastelovozelenú košeľu v kombinácii s trhanými tmavými džínsami. Keďže ide o pomerne matné/pastelové kúsky, tak v tejto kombinácii sú farby naozaj zosúladené a košeľa vytvára trochu kontrastu. Ide o letný outdoor outfit použiteľný nielen na obednú kávu, ale aj nočnú zábavu v klube. Posledným kúskom je olivový kardigán, ktorý taktiež skvele sedí s už vytvoreným outfitom a pomôže v trošku veternejšie dni, poprípade na prikrytie slečny, ktorej je zima aj v lete (každý takú poznáme). 

Martin 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiaceho

Bio: Vo svojom čase sa venujem hlavne gastronómii a mám rád nové výzvy. Čo sa týka módy, uprednostňujem jednoduchší športový typ oblečenia.

 
O outfite: Outfit k topánkam ECCO som prispôsobil na ľahký mestský alebo aj športový typ. Ideálny do mesta aj do prírody.

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiaceho

Braňo 

ecco súťaž
Zdroj: fotografia súťažiaceho

Bio: Pochádzam z Popradu, mám 20 rokov a nedávno som úspešne ukončil prvý ročník na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave, a to konkrétne na fakulte masmediálnej komunikácie. Medzi moje koníčky patrí tvorba grafického dizajnu, postprodukcia a strih videí a v neposlednom rade šport. Čo sa týka športu, som milovník všetkých druhov športov, a keď myslím všetkých, tak naozaj všetkých. Ako malý chalan som hral hokej, a to od svojich 6 rokov, ale po príchode na strednú školu som korčule zavesil na klinec. Následne som od športu úplne upustil, ale to iba na pár mesiacov. Po pár voľných a neproduktívnych mesiacoch, čo sa týka športu a fyzickej aktivity, som zavítal do fitka a tento druh športu a pohybu som si zamiloval, ale, samozrejme, v gyme „nepučím“ iba činky, ale robím, ako som už spomínal, všetky druhy pohybu a športu od vytrvalostných športov ako beh, cyklistika a plávanie až po kolektívne športy ako futbal, florbal alebo basketbal. 

O outfite: Už z tohto opisu o mne asi každý tuší, že sa budem aj športovo obliekať. Nuž, je to celkom pravda, ale rád nosím aj elegantné a módne veci a pri outfite, ktorý som si zvolil k teniskám ECCO, som tieto dve moje persóny spojil do jednej. Teda kombináciu športových a módnych kúskov oblečenia. Dúfam, že sa vám bude môj outfit páčiť. 

Rozhodne sme našli nadšencov módy, ktorí majú rôznorodý vkus. Niekto stavil na minimalistickejšie kúsky, niekto na pohodlné, no každý má na nohách tenisky ECCO THERAP. Je už len na tebe vybrať toho, kto z týchto žien a mužov ich zladil najlepšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia