Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution. 
25. júna 2022, 11:30
Čas čítania 2:01
Sponzorovaný obsah

Nafukovací paddleboard ponúka dokonalú zábavu pre každého: Prečo si ho zaobstarať?

ŠPORT ŠPORT
Uložiť Uložené

Stačí ho raz skúsiť a máš novú obľúbenú letnú aktivitu.

Ak takmer celé leto tráviš pri vode, stále existuje spôsob, ako túto aktivitu povýšiť na nový level. Nemusíš si len hádzať loptu, ležať na nafukovačke či prevážať sa na vodnom bicykli. Paddleboard spája relax, zábavu aj fyzickú aktivitu. Stačí si to na ňom raz skúsiť a budeš mať novú obľúbenú aktivitu leta

Paddleboarding spočíva v plavení sa po hladine tečúcej či stojatej vody na doske, ktorá pripomína surf. Odlišnosťou je však to, že o pohyb sa nestarajú vlny, ale pádlo. Pri paddleboardovaní dokonale precvičíš svaly celého tela, trénuješ stabilitu a užiješ si kopu zábavy. Táto moderná aktivita sa začína tešiť čoraz väčšej obľube aj na Slovensku a vhodná je skutočne pre každého – mladých, starších a dokonca aj deti.

paddleboard, fix distribution, leto
Zdroj: AQUIST

Nafukovací paddleboard šetrí priestor

Paddleboardy môžu byť aj pevné, vyrobené z rozličných ľahkých materiálov, no praktickejšou voľbou sú nafukovacie verzie. Vyfúknuté zaberú minimum miesta a prepravuješ ich v kompaktnom batohu v aute aj MHD. Stačí ich nafúknuť a sú plnohodnotnou alternatívou pevných paddleboardov. Na dĺžku majú štandardne viac ako 3 metre (v prípade modelov pre dospelých), na šírku okolo 76 – 84 cm a hrubé sú 15 cm. Benefitom je nízka hmotnosť, ktorá sa pohybuje  v priemere od 8,5 do 11 kg. Model Totem, ktorý je určený deťom, váži dokonca len 7 kg.

Kvalita a odolnosť

Pokiaľ sa rozhodneš pre kúpu nafukovacieho paddleboardu, dbaj na kvalitu. Mal by byť odolný voči UV žiareniu či prasknutiu pri pohybe v blízkosti plytčiny. Jednoducho musí byť vyrobený z pevných materiálov.

paddleboard, fix distribution, leto
Zdroj: AQUIST

Nafukovacie paddleboardy slovenskej značky Aquist spĺňajú tie najprísnejšie požiadavky. Ich telo tvorí špičkový viacvrstvový PVC materiál, ktorý sa nedá len tak ľahko poškodiť ani ostrými predmetmi. Vrchná časť je navyše doplnená o EVA vrstvu zabezpečujúcu perfektné protišmykové vlastnosti. Vďaka pevnej štruktúre majú paddleboardy Aquist nosnosť až 150 kg.

Do pokojnej vody i vĺn

Nafukovacie paddleboardy majú špeciálne navrhnutý tvar, ktorý zabezpečuje maximálnu stabilitu nielen na pokojnej hladine, ale aj v menších vlnách. Môžeš si ich so sebou vziať na dovolenku pri mori a nepochybne s nimi zažiješ množstvo zábavy. Stabilitu podporujú smerové plutvy, ktoré sa inštalujú zo spodnej strany. V prípade paddleboardov Aquist sú automaticky súčasťou balenia.

paddleboard, fix distribution, leto
Zdroj: AQUIST

Aké príslušenstvo budeš potrebovať?

Okrem samotného paddleboardu potrebuješ kvalitné pádlo. Najlepšie sú hliníkové verzie s nastaviteľnou dĺžkou, ktoré ľahko prispôsobíš svojej výške. Hodí sa taktiež výkonná ručná pumpa, s ktorou zvládneš nafúknutie v priebehu niekoľkých minút. Praktickým prvkom paddleboardov sú elastické gumičky. Tie spoľahlivo zachytia prepravované predmety.

Všetky tieto doplnky sú súčasťou nafukovacích paddleboardov Aquist, takže ich nemusíš samostatne dokupovať.

paddleboard, fix distribution, leto
Zdroj: AQUIST

Vyber si ten najlepší nafukovací paddleboard 

Pokiaľ si chceš leto spríjemniť nafukovacím paddleboardom, v portfóliu značky Aquist nepochybne nájdeš ten ideálny. Vyber si zo 4 modelov pre dospelých, pričom každý z nich sa vyznačuje originálnym dizajnom. Rozdiely sú taktiež v rozmeroch a hmotnostiach. K dispozícii je však aj jeden model špeciálne určený pre deti. Aquist pri výrobe paddleboardov spolupracuje s dlhoročným vývojárom, ktorého produkty sú distribuované do viac ako 30 krajín. Spájajú tak v sebe maximálnu kvalitu a jedinečné technológie svetovej úrovne.

paddleboard, fix distribution, leto
Zdroj: AQUIST

Nafukovacie paddleboardy Aquist ponúka sieť predajní NAY. Objednať si ich môžeš aj on-line, z pohodlia domova.

logo nay
Zdroj: Nay
Domov
Zdieľať
Diskusia