Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ensana.
7. júna 2022, 11:30
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Päťhviedzičkový luxus si užiješ iba niekoľko kilometrov od Bratislavy. Vychutnaj si bohémsku atmosféru Kúpeľného ostrova

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM CEZ VÍKEND KAM NA DOVOLENKU KAM NA VÝLET – SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Piešťanský hotel Thermia Palace patrí medzi najkrajšie secesné budovy na Slovensku.

Stanovačky, drevené chaty či výlety po skanzenoch môžu mať svoje čaro, nie sú však pre každého. Veľa z nás si predstavuje pravý oddych s vyloženými nohami a s drinkom v ruke, kde netreba ani pohnúť prstom navyše. 

Secesná budova Thermia Palace víta hostí z celého sveta už 110 rokov, navštívili ju svetoznámi umelci, štátnici, ale aj maharadžovia, ktorí neváhali cestovať na Slovensko doslova cez pol sveta. Ak máš chuť na bohémsky výlet, kde sa budeš cítiť ako v starom hollywoodskom filme, toto je pravé miesto pre teba. 

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Kvôli oddychu a rozmaznávaniu v päťhviezdičkovom rezorte si nemusíš kupovať letenky, využi jeden z letných pobytov v kúpeľnom hoteli zo siete Ensana Health Spa Hotels na Slovensku. Elegantné zdobenie inšpirované prírodou u nás vynikalo už za čias Rakúsko-Uhorska, v tomto duchu je zariadený aj hotel Thermia Palace na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Užiješ si kráľovský wellness, a to doslova. V rovnakom štýle je postavený aj kúpeľný dom Irma, kde na vlastnej koži môžeš vyskúšať svetoznáme Bahnisko a Zrkadlisko.

zisti viac
Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Blahodarné účinky piešťanskej vody a vzácneho bahenného peloidu si môžeš užívať denne, no tvoj dovolenkový program v najkrajšom secesnom hoteli na Slovensku sa tým zďaleka nekončí. Celé leto sa ponesie v duchu oslavy okrúhleho jubilea hotela Thermia Palace.

Najbližšie hostí na piešťanskom Kúpeľnom ostrove poteší júnový koncert Márie Čírovej a júlový koncert Petra Cmoríka s kapelou. V auguste zažiješ koncert vokálnej skupiny Fragile a rozlúčku s letom 2. septembra zakončí energické vystúpenie Dary Rolins.

rezervuj pobyt

Grilovačky, podujatia, wellness, posedávanie v kaviarňach či na slnečných terasách a pri vonkajšom bazéne dá do pohody asi každého. Ak máš rád aktívnejší program, oceníš moderné fitnescentrum, obrovské balneologické centrum, ktoré sa rozprestiera na 7 000 štvorcových metroch, alebo využi možnosť zahrať si golf na neďalekom ihrisku. Keby sa ti zdalo, že máš stále málo pohybu, využi požičovňu bicyklov priamo na Kúpeľnom ostrove a vychutnaj si ho na dvoch kolesách.

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Po športových aktivitách ti určite dobre padne obed v Grand Restaurant priamo v hoteli Thermia Palace s výhľadom do kúpeľného parku. Ku káve si nezabudni objednať slávny piešťanský dezert Bahno. 

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace
Domov
Zdieľať
Diskusia