Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
5. júna 2022, 9:34
Čas čítania 1:32

Vysmiaty Juraj Slafkovský jedinou vetou naložil draftovému súperovi Wrightovi: On bol na večeri s Montrealom, ale chutila lepšie?

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský sa zúčastňuje na tréningovom kempe NHL Scouting Combine.

V zámorí sa momentálne rozhoduje o tom, kto bude tento rok draftovou jednotkou NHL. Slovenská verejnosť je na draft zvedavá najmä z dôvodu, že hokejista Juraj Slafkovský má stále reálnu šancu na to, aby si ho kanadský klub Montreal Canadiens vybral z prvého miesta, aj keď proti nemu stojí silná konkurencia v podobe 18-ročného Kanaďana Shana Wrighta, informuje NBC Sports.

Obaja sa aktuálne zúčastňujú na tréningovom kempe NHL Scouting Combine. Hokejový svet očakáva, že Wright má v Montreale väčšie šance na draftovanie z prvého miesta nielen vďaka svojim kvalitám na ľade, ale najmä vďaka svojej národnosti, keďže by do tímu Canadiens pribudol ako domáci hráč.

Wright robí všetko pre to, aby si ho Montreal naozaj vybral ako prvého, a tak sa teraz zúčastnil na spoločnej večeri s predstaviteľmi klubu. „Som veľmi súťaživý. Vždy chcem byť prvý. Vždy chcem byť najlepší,“ povedal Wright, keď pre médiá opisoval večeru. Keď si išiel objednať hlavný chod, podľa vlastných slov mal veľkú chuť na steak, lenže ten stál až 60 dolárov.

9. apríla 2024, 18:00 Čas čítania 0:41 KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov?

„Pozeral som na steak, ale bol dosť drahý, lebo stál 60 dolárov. Oni mi povedali, nech si ho dám,“ skonštatoval so slovami, že sa chcel vopred uistiť, či bude steak v poriadku.

Juraj Slafkovský sa na rozdiel od Wrighta na žiadnej večeri s Montrealom nezúčastnil. Novinárov preto zaujímalo, ako vníma fakt, že Canadiens si pozvali Wrighta, ale mladého Slováka obišli. „Nemal som večeru, ale myslím si, že konverzácia, ktorú sme mali, možno chutila ešte lepšie,“ skonštatoval Slafkovský s úsmevom na perách.

Slovenský hokejista rovno zareagoval na vyhlásenia Wrighta, ktorý sám seba označil za najväčšieho favorita na draftovú pozíciu číslo jeden. „To si myslí on. Ja si myslím niečo iné,“ uzavrel Slafkovský sebavedomo. Draft NHL sa koná 7. júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia