Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2022, 8:09
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na 3. sériu The Boys. Butcher získa superschopnosti ako Homelander a ukazuje sa aj agresívny, vraždiaci hrdina

Sleduj trailer na 3. sériu The Boys. Butcher získa superschopnosti ako Homelander a ukazuje sa aj agresívny, vraždiaci hrdina
Zdroj: Amazon Prime
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Amazon Prime vydalo prvé zábery k 3. sérii seriálu The Boys. Odhaľuje významné časti príbehu a nové postavy.

Streamovacia služba Amazon Prime Video vydala vôbec prvý oficiálny trailer na tretiu sériu seriálu The Boys o superhrdinoch. Lenže toto nie je žiadny Superman, Batman či Captain America. Hrdinov v tomto svete často ovládajú veľké firmy a oni sa postupne stávajú len marketingovými esami v rukách firiem a v horšom prípade zabijakmi a sociopatmi. 

Odporúčané
Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto 16. mája 2022, 14:30

Tretia séria sa začne vysielať 3. júna, keď vyjdú naraz prvé tri epizódy, a následne uvidíme každý piatok novú. Celkovo ich bude osem. Ako môžeš vidieť v traileri nižšie, od konca druhej série ubehol už rok. Homelander sa snaží napraviť si reputáciu, Billy Butcher seká dobrotu a Hughie sa snaží zničiť spoločnosť Vought stojacu za superhrdinami bez toho, aby pri tom niekoho zabíjal.

Zistí však, že je to nemožné, a tak sa partia zabijakov superhrdinov opäť spojí, akurát s väčšími možnosťami. Záhadná postava ponúkne Butcherovi látku, ktorá mu na 24 hodín dodá superschopnosti a on vďaka nej začne zabíjať všetkých svojich nepriateľov.



Mohlo by ťa zaujímať:
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť?
72 hodín v Bratislave: zisti, kam do prírody, na dobré jedlo a za umením v hlavnom meste
Domov
Zdieľať
Diskusia