Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti DIGI.
25. apríla 2022, 9:00
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

Už ťa nebude hnevať spomalený prenos, s DIGI si užiješ živé zápasy Ligy majstrov, LaLigy, Serie A či bundesligy

FILMY A SERIÁLY DOMÁCNOSŤ VECI V DOMÁCNOSTI
Uložiť Uložené

Ponuka programov poteší aj fanúšikov UFC, NHL, NFL alebo formuly 1.

Po dlhej zime konečne prichádzajú teplé jarné dni, ktoré nás prirodzene lákajú von, ale niekedy predsa len dobre padne vyložiť si nohy a nerobiť nič pred telkou. Obľúbený operátor DIGI prináša bohatú programovú ponuku, pri ktorej si oddýchne každý člen domácnosti. Sledovať môžeš filmové, dokumentárne, rozprávkové, ale aj športové programy.

Ako nový zákazník môžeš využiť inštalačný bonus, s ktorým získaš satelit s inštaláciou bez poplatku a ušetríš tak až 72 €. Celkom slušné, nie? Ušetrené peniaze môžeš radšej využiť na voľné chvíle s kamošmi.  

zisti viac

Programy, ktoré si užije každý

DIGI je rodinná televízia, ktorá má pre zákazníkov pestrú ponuku a všetky žánre. Pri oddychovaní si vyberieš z viac ako 140 programov, takže sa doma vyhneš hádkam o ovládač a ľahko nájdeš niečo, čo sa bude pozdávať každému. Najmenších divákov zabaví až 11 detských programov vrátane Ťuki TV, Disney Junior, Cartoon Network či programu Nick Junior, pre milovníkov hollywoodskych filmov je v ponuke 16 filmových či seriálových programov a dobrodruhov poteší 21 dokumentárnych programov, ako sú Discovery, BBC Earth či National Geographic. Rozšírený balík Premium máš už od 14,60 € mesačne a bez viazanosti. Operátor láka na svoju televíznu ponuku v zaujímavom spote v hlavnej úlohe s Danom Heribanom.

 

Najlepšie športové prenosy a Liga majstrov

Rozšírený balík Premium oceníš, ak patríš medzi náročných športových nadšencov, pretože najočakávanejšie športové prenosy sú dostupné až na 15 programoch. Fanúšikov motošportu potešia napínavé prenosy formuly 1 naživo, milovníci bojových umení si užijú prestížne nočné zápasy UFC vysielané na programoch Premier Sport a nadšenci amerického futbalu uvidia začiatok novej sezóny NFL, ktorá odštartuje na začiatku septembra.

Samozrejmosťou sú napínavé živé prenosy zápasov Ligy majstrov, LaLigy, Serie A či bundesligy, ktoré môžeš sledovať s kvalitným slovenským alebo českým komentátorom. Hodinové hľadanie španielskeho LIVE streamu El Clásica je teda minulosťou a ty si môžeš vychutnať kvalitné zápasy z pohodlia svojej obývačky.

Sleduj športové prenosy

Do programovej ponuky balíka Štandard bude od 9. 5. 2022 zaradený nový slovenský športový program JOJ Šport HD. Bude sa zameriavať na slovenský šport, okrem domácich zápasov budú vysielať aj zahraničné. Chýbať nebude futbal, hokej, volejbal, basketbal, lyžovanie a mnoho ďalšieho na jednom mieste. Základný balík Štandard, ktorý obsahuje 66 programov, z toho 34 v HD, získaš za dlhodobo nezmenenú cenu – už od 9,60 € mesačne a bez viazanosti.

digi
Zdroj: DIGI

Šport vždy poruke

Telku môžeš sledovať kdekoľvek prostredníctvom mobilu alebo tabletu vďaka aplikácii DIGI GO, ktorá ponúka až 24 programov. Takmer na polovici môžeš sledovať zápasy Ligy majstrov, formuly 1 či UFC. Navyše, súčasťou aplikácie je videotéka, ktorá obsahuje najnovšie okamihy, magazíny a rozhovory zo sveta športu. Zákazníci dostanú mobilnú apku DIGI GO a doplnkovú službu TV Archív za zvýhodnenú cenu len 1,90 € mesačne – jednoducho si to aktivuješ na svojom e-Konte

Prechod do DIGI je jednoduchý. Zavolaj na zákaznícku linku 0850 211 112, kde všetko vybavia za teba. Montáž satelitu zabezpečí skúsený technik do pár dní od objednávky a ty tak môžeš relaxovať pri sledovaní obľúbených programov, z ktorých sa bude tešiť celá rodina.
digi
Zdroj: DIGI
Domov
Zdieľať
Diskusia