Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2022, 15:30
Čas čítania 0:26
Daniel Mikolášik

20 najsilnejších fotiek z ruskej invázie na Ukrajinu

20 najsilnejších fotiek z ruskej invázie na Ukrajinu
Zdroj: TASR/AP/Sergei Grits
REFRESHER RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Fotografie, ktoré zachytávajú atmosféru dňa, v ktorý sa začala ruská invázia na Ukrajinu.

Čierny deň pre Európu. Aj takto mnohí ľudia označujú štvrtok 24. februára, ktorý sa do dejín zapíše ako deň, keď Rusko začalo vojnu na Ukrajine.

Ruský prezident Vladimir Putin totiž oznámil, že rozhodol o uskutočnení „špeciálnej vojenskej operácie“ vo východnej časti Ukrajiny. V skutočnosti však ruské vojská útočia na celom území krajiny. Putin takisto varoval ďalšie štáty, že akýkoľvek pokus o zasahovanie do krokov Ruska bude viesť k následkom.

Hlavné mesto Kyjev, ale aj mnohé ďalšie iné mestá a obce na Ukrajine dnes čelia útokom zo strany Ruskej federácie. Prinášame 20 najsilnejších fotografií zachytávajúcich žiaľ nevinných občanov, evakuáciu miest, výbuchy, vojenské jednotky a celkovú atmosféru dňa, keď začala ruská invázia na Ukrajinu.

Žena a jej dieťa čakajú na vlak, keď opúšťajú Kyjev vo štvrtok 24. februára 2022.Na snímke dopravné zápchy, keď ľudia opúšťajú ukrajinskú metropolu Kyjev vo štvrtok 24. februára 2022.Olena Kurylo po nálete ruských síl, ktoré poškodili bytový komplex neďaleko Charkova na Ukrajine 24. februára 2022.Dym stúpa z poškodeného radarového poľa, ktoré sa nachádza v priestoroch ukrajinskej vojenskej jednotky na predmestí Mariupoľu v Doneckej oblasti na juhovýchode Ukrajiny vo štvrtok 24. februára 2022.
Zobraziť galériu
(20)
Domov
Zdieľať
Diskusia