Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2022, 9:41
Čas čítania 0:49
Sponzorovaný obsah

Grape oznámil ďalšie meno. Na slovenskom festivale vystúpi kapela Easy Life

HUDBA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené

Easy Life je mladá kapela z anglického mesta Leicester.

Kapela sa žánrovo pohybuje na rozmedzí indie popu a hip-hopu s prímesou R&B. Vystúpi na festivale Grape na letisku v Trenčíne, ktorý sa bude konať 12. – 13. augusta 2022. Pridajú sa k už zverejneným interpretom, medzi ktorých patrí napríklad Years & Years, Milky Chance, Woodkid a mnoho ďalších. Všetky mená a aktuálne novinky nájdeš na oficiálnej stránke festivalu

kúpiť lístok

Kto sú Easy Life?

Skupinu v roku 2017 založil Murray Matravers (spev, synth, klávesy, trumpeta), ktorý zozbieral svojich podobne hudobne naladených kamošov – Olivera Cassidyho (bicie, perkusie), Sama Hewitta (basa, saxofón, vokály), Lewisa Berryho (gitara) a Jordana Birtlesa (perkusie, klávesy). Obľubu u fanúšikov si získali hneď prvým singlom Pockets, ktorý si vďaka masívnej online podpore všimlo aj vydavateľstvo Island Records.

Spomínané vydavateľstvo Island Records im vydalo dve mixtapes – Creature Habits v roku 2018 a Spaceships v roku 2019. Nasledovalo debutové EP Junk Food z roku 2020 a hneď rok nato aj debutový album Life’s a Beach. Za svoju zatiaľ krátku kariéru okrem iného stihli turné po UK aj USA, boli headlinermi BBC Introducing stage na festivale Glastonbury a strihli si aj vystúpenie v televíznej relácii Jimmy Kimmel Live!

Opäť ti pripomíname, že Grape bude 12. – 13. augusta na letisku v Trenčíne a lístky si môžeš kúpiť už teraz. 

chcem lístok
Domov
Zdieľať
Diskusia