Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2022, 9:21
Čas čítania 0:58
Ema Stanovská

VIDEO: Juraj Slafkovský žartuje o svojom strojčeku. Hokejista Sajfovi prezradil, čo ho čaká v najbližších dňoch

NEWS JURAJ SLAFKOVSKÝ OLYMPIÁDA HOKEJ 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Moja zubárka mi povedala, že keď mi puk strelí do zubov, ten strojček vystrelí všetky zuby von,“ povedal najužitočnejší hráč olympijského turnaja.

Sajfa sa včera na diaľku rozprával so slovenským hokejistom Jurajom Slafkovským, ktorý získal ocenenie pre najužitočnejšieho hráča olympijského turnaja v Pekingu. 

Moderátorovi opísal atmosféru v olympijskom mestečku. „Sme tu zavretí, ani do mesta nemôžeme ísť. Je to také divné,“ reagoval hokejista na Sajfovu poznámku, „či si už stihol kúpiť Louis Vuitton kabelku“. Slafkovský vysvetlil, že nemajú ani televíziu, ale stiahol si VPN, čiže internet obmedzený nemá. Dodal, že väčšinu času trávili v masérni, ale „ináč je to nuda“.

Sajfa sa ho navyše opýtal, či nemá strach z toho, že dosiahol úspech v takom mladom veku. „Ťažko povedať. Našťastie sme len bronzoví, čiže stále môžeme byť aj zlatí. Je kam sa posunúť.“

„Slafgólsky“ nosí strojček

Priblížil aj svoj program: „Zajtra o dvanástej priletíme do Viedne. V Bratislave ideme na obed a potom pôjdeme po meste otvoreným autobusom. Vybavujú sa povolenia, aby sme mohli ísť na námestie, aby mohli prísť ľudia.“ O dva-tri dni nato bude cestovať do Fínska, kde pôsobí v hokejovom tíme TPS Turku.

Odporúčané
Nová online platforma ti priblíži život známych športovcov. Barteková a Slafkovský prehovorili o tlaku, ktorý cítia v športe Nová online platforma ti priblíži život známych športovcov. Barteková a Slafkovský prehovorili o tlaku, ktorý cítia v športe 25. marca 2023, 11:15

Prekvapením pre moderátora bolo, že slávny hokejista má zubný strojček. Sajfa mu povedal, že ak ho trafí puk, aspoň mu strojček udrží všetky zuby, lebo „toľko štrbavých mladých chalanov, ako som videl teraz na olympiáde, som už dlho nevidel“. Na to mu mladý hokejista odpovedal: „Tam je práveže iný problém. Moja zubárka mi povedala, že keď mi puk strelí do zubov, ten strojček vystrelí všetky zuby von.“

Na záver poďakoval všetkým za podporu. „Hráme to predsa pre divákov,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia