Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung
22. februára 2022, 13:27
Čas čítania 3:07
Sponzorovaný obsah

Nová séria Samsung Galaxy S22 si získa každého, kto má od telefónu vysoké očakávania

Nová séria Samsung Galaxy S22 si získa každého, kto má od telefónu vysoké očakávania
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Vytvoríš s ním ostré fotografie aj v noci, video je stabilné a batéria vydrží aj celý deň.

Potrpíš si na telefón, ktorého druhé meno je multitasking, zvládne nočné fotografie, dokonalú stabilizáciu obrazu, vydrží dlho nabitý, má odolnú konštrukciu – a to všetko je podčiarknuté skvelým výkonom? Nové Samsungy Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra porušujú 22 zaužívaných pravidiel, ktoré už dávno nemusia charakterizovať smartfóny. Napríklad že kamera umožňuje iba jeden záber, nabíjanie trvá príliš dlho alebo že displej sa ľahko poškriabe. 

Má všetko, čo moderný človek potrebuje, a bola by škoda, ak by si jeho funkcie nevyužil na 100 %. Vytvoríš s ním dokonalé fotografie a videá za každých podmienok a nebudeš zakaždým na pokraji infarktu, keď ti vykĺzne z ruky. Prečítaj si o viac ako 22 vlastnostiach, ktorými sú tieto novinky vyzbrojené. 

Ak si predobjednáš Galaxy S22│S22+ alebo Galaxy S22 Ultra, môžeš k nemu získať Galaxy Buds Pro ako bonus. Pritom môžeš odovzdať svoj starý mobil a získať zaň od 150 do 200 € navyše k výkupnej cene.
Viac informácií
Nová séria Samsung Galaxy S22 je jedna z najekologickejších.
Nová séria Samsung Galaxy S22 je jedna z najekologickejších. Zdroj: Samsung

Perfektné fotografie a videá aj v noci 

Nové telefóny zo série Samsung Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra ťa ohúria viacerými objektívmi, ktoré sú podporované umelou inteligenciou, vďaka čomu robíš dokonalé portréty aj fotografie domácich miláčikov a stabilizované videá bez viditeľných otrasov. Ak miluješ vytváranie videí, určite ťa poteší funkcia natáčania z pohľadu režiséra, pomocou ktorej môžeš natáčať všetkými fotoaparátmi naraz. Funkcia Auto Framing dokáže sledovať až 10 ľudí naraz a automaticky na nich „preostriť“.

Výnimočnou vlastnosťou je schopnosť robiť ostré a dostatočne osvetlené fotografie a videá aj v noci vďaka technológii Adaptive Pixel, ktorá zabezpečuje, aby sa na snímač dostalo viac svetla. Sklo Super Clear Glass navyše znižuje odlesky objektívu, aby boli aj nočné fotografie a videá také ako za slnečného dňa. 

Samsung Galaxy S22 Ultra vytvorí skvelé fotografie aj pri neprajnom osvetlení.
Samsung Galaxy S22 Ultra vytvorí skvelé fotografie aj pri neprajnom osvetlení. Zdroj: Samsung

Kvalitný predný fotoaparát, ultra zoom a profesionálne úpravy 

Predná kamera všetkých troch smartfónov novej generácie ťa poteší kvalitnými selfie fotografiami. Vďaka rozsiahlemu zoomu Galaxy S22 Ultra máš k dispozícii až 100-násobné priblíženie. 

Samsung Galaxy S22 Ultra

Fotografie a videá vyzerajú vďaka umelej inteligencii a viacerým funkciám ako od profesionála. Môžeš ich však povýšiť na ešte vyššiu úroveň, a to s aplikáciou Expert RAW, pomocou ktorej fotíš fotografie vo formáte RAW, ktorý umožňuje pokročilé úpravy a nastavenia ako pri fotení s profesionálnou zrkadlovkou

S režimom fotenia domácich miláčikov im viac nebude splývať srsť s okolím.
S režimom fotenia domácich miláčikov im viac nebude splývať srsť s okolím. Zdroj: Samsung

Spoľahlivý displej a dotykové pero, ktoré telefón vylepšujú  

Ohromujúci displej je vybavený technológiou Dynamic AMOLED 2X s technológiou Vision Booster, ktorá zaisťuje vysokú viditeľnosť aj vonku a ostré zobrazenie za jasného denného svetla aj v noci. Nielen vďaka tejto technológii, ale aj ostrému obrazu si užiješ na telefóne aj sledovanie filmov či videí

Model Samsung Galaxy S22 Ultra je vybavený dotykovým perom S Pen, ktoré má rýchlu odozvu a dáva ti tak omnoho viac možností využitia tohto telefónu. Ľahko prevedieš rukopis na text, vytvoríš vlastné animácie alebo môžeš ozvláštniť svoje fotografie kreslenými prvkami. 

Samsung Galaxy S22 Ultra je doplnený o dotykové pero s vysokou citlivosťou.
Samsung Galaxy S22 Ultra je doplnený o dotykové pero s vysokou citlivosťou. Zdroj: Samsung

Výkon, ktorý ťa nesklame, a výdrž batérie viac než deň 

Ak hľadáš telefón, na ktorý sa dá spoľahnúť aj v momente, keď potrebuješ urobiť niekoľko vecí naraz, a ktorý zvládne náročnejšie úlohy, nová séria S22 je správna voľba. Vďaka výkonnému procesoru 4 nm, ktorý sa v telefónoch Samsungu objavuje prvýkrát, môžeš očakávať plynulý chod. Systém totiž vyhodnocuje, aké aplikácie používaš, a zabezpečí potrebné systémové prostriedky.   

Skvelý výkon je podporený aj kapacitou batérie – na jedno nabitie telefón vydrží viac než deň. Vybitá batéria ťa však nebude brzdiť v ďalšej aktivite, stačí 10 minút nabíjania a môžeš natočiť aj 50-minútové video. Vďaka rýchlonabíjaniu môžeš za krátky čas telefón opäť využívať naplno.  

Odolný zvonku aj zvnútra 

Modely S22 a S22+ disponujú odolnou konštrukciou z Armor Aluminum, čo je najpevnejší hliník, aký sa aktuálne používa, ktorý dopĺňa krycie sklo Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na prednej aj zadnej strane. Samozrejmosťou je aj odolnosť voči prachu a vode. 

samsung Galaxy S22 | S22+

Nová séria je odolná nielen zvonku, ale aj zvnútra, a to vďaka niekoľkým bezpečnostným prvkom, medzi ktorými je napríklad aj architektúra ARM micro brániaca kyberútokom na operačný systém a pamäť. 

Smartfóny série Galaxy S22 získaš vo viacerých farbách.
Smartfóny série Galaxy S22 získaš vo viacerých farbách. Zdroj: Samsung

Funkcie, ktoré ti zjednodušia život 

Ak sa rozhodneš pre niektorý z nových smartfónov série S22, bola by škoda nevyužívať ich praktické funkcie. Medzi nimi sú napríklad Rutiny Bixby, ktoré používajú umelú inteligenciu. Vytvárajú ti rôzne rutiny, ktoré sú prispôsobené tomu, ako používaš telefón – vypnú sa ti upozornenia počas práce alebo víkendu, zapne sa ti nočný režim alebo vypnú zvuky. Rutiny si môžeš vytvoriť aj sám a prispôsobiť si ich podľa seba. 

Nemusíš si robiť starosti so synchronizáciou starého a nového telefónu, a to vďaka funkcii Smart Switch. Bezproblémové zdieľanie využiješ aj pri posielaní fotiek, videí a iného obsahu s priateľmi pomocou funkcie Quick Share.

Najekologickejšia séria s inteligentnými pomocníkmi

Nové smartfóny Samsung Galaxy S22 sú jedny z najekologickejších doposiaľ – na výrobu sú používané aj plasty, ktoré by inak skončili v oceánoch, napríklad rybárske siete. Balenie telefónov je zo 100 % recyklovaného papiera a krycia fólia je z recyklovaného plastu. 

Vždy sa môžeš spoľahnúť na ostrý obraz a prednú i zadnú kameru.
Vždy sa môžeš spoľahnúť na ostrý obraz a prednú i zadnú kameru. Zdroj: Samsung
Domov
Zdieľať
Diskusia