Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2022, 13:56
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Speváčka Adele sa odviazala v gay klube: Vo VIP boxe tancovala len v podprsenke a na pódiu twerkovala okolo tyče

HUDBA ADELE
Uložiť Uložené

V klube podľa jej fanúšikov oslavovala úspechy z udeľovania cien Brit Awards.

Britská speváčka Adele sa v londýnskom nočnom gay klube Heaven poriadne odviazala. Fanúšikov prekvapila svojou prítomnosťou hneď po účinkovaní v tolkšou The Graham Norton Show, keďže mala na sebe úplne rovnaký sivý kostým s logom Fendi. 

Väčšina z prítomných zostala v šoku a jej tancovanie vo VIP boxe si natáčali na telefóny a zdieľali na sociálnych sieťach. V klube sa v tom čase odohrávala súťaž v pole dance, ktorú moderovala známa britská drag queen Cheryl Hole, informujú Sky News.

Podľa záberov na sociálnych sieťach sa so svojimi priateľmi v privátnom salóniku skvele bavila, mnohé videá z večera zaznamenávajú predovšetkým jej spievanie a tancovanie na skladbu It's Raining Men od Weather Girls.

Neskôr si vyzliekla sivé sako a tancovala už len v čiernej podprsenke a s pohárom v ruke. Medzitým sa z balkóna v klube prihovárala aj fanúšikom. Aby toho nebolo málo, počas večera ešte vyšla na pódium, kde tancovala okolo tyče a twerkovala. Diváci v klube žasli a väčšina si ju natáčala.

Mnohí fanúšikovia sa jej zastávajú, že v klube len oslavovala úspechy z prestížneho udeľovania cien Brit Awards, kde si začiatkom týždňa na konto pripísala hneď tri zo štyroch hlavných cien. V dojemnom prejave poďakovala svojmu malému synovi a bývalému manželovi Simonovi Koneckimu.

Domov
Zdieľať
Diskusia