Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 17:14
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Vplyvný podnikateľ Zoroslav Kollár ide na slobodu. Je obvinený s údajným mafiánom aj exšéfom SIS

NEWS NÁRODNÁ KRIMINÁLNA AGENTÚRA SÚDY
Uložiť Uložené

Zoroslava Kollára podozrievajú, že obchodoval s cigaretami a že podplácal úradníkov.

Konkurzného právnika Zoroslava Kollára prepustil Najvyšší súd na slobodu. Z väzby sa dostal po 16 mesiacoch. Na sociálnej sieti o tom informovali jeho obhajcovia, medzičasom už médiám hovorkyňa NS informáciu potvrdila v tlačovej správe. 

Odporúčané
Vladimíra Pčolinského opäť obvinili z korupcie, prvýkrát ho zachránil paragraf 363 Maroša Žilinku Vladimíra Pčolinského opäť obvinili z korupcie, prvýkrát ho zachránil paragraf 363 Maroša Žilinku 8. februára 2022, 14:44

Špecializovaný trestný súd nedávno zamietol obžalobu Zoroslava Kollára a údajného mafiána Tomáša Rajeckého v prípade ilegálnej výroby a distribúcie cigariet. V tejto veci údajne mali Kollár a Rajecký kontakty na Kriminálny úrad finančnej správy pod vedením korunného svedka Ľudovíta Makóa. Ten vraj výrobne nelegálne zakryl za úplatok. 

Kollára nedávno opäť obvinili z korupcie spoločne s bývalým riaditeľom SIS Vladimírom Pčolinským. Zrušenie obvinení pôvodne generálnej prokuratúre pod vedením Maroša Žilinku umožnil paragraf 363.

V tomto článku sme podrobne vysvetlili, čo paragraf obsahuje, koho ním už generálna prokuratúra zachránila a prečo paragraf kritizujú odborníci. Všetky články súvisiace s Vladimírom Pčolinským nájdeš tu

Zoroslav Kollár všetky obvinenia odmieta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia