Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2022, 6:45
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

70-tisíc fanúšikov Travisa Scotta podpísalo petíciu, aby raper vystupoval na prestížnom festivale Coachella napriek tragédii

70-tisíc fanúšikov Travisa Scotta podpísalo petíciu, aby raper vystupoval na prestížnom festivale Coachella napriek tragédii
Zdroj: Getty Images/Rick Kern
NEWS TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Travisa Scotta festival Coachella odstránil z line-upu krátko po tom, čo médiá zaplavili informácie, ako na festivale slávneho rapera zahynulo desať ľudí.

Viac ako 70-tisíc ľudí už podpísalo fanúšikovskú petíciu, ktorá žiada organizátorov festivalu Coachella, aby prehodnotili svoje rozhodnutie a dali Travisovi Scottovi možnosť vystúpiť na budúcoročnej akcii, informuje TMZ.

Cieľom autora ankety je vyzbierať 75-tisíc podpisov, čo je však v konečnom dôsledku len približne štvrtina celkovej návštevnosti kalifornského festivalu v roku 2019. Aj preto pravdepodobne petícia zostane nepovšimnutá. 

Organizátori jedného z najobľúbenejších festivalov planéty zrušili spoluprácu so slávnym raperom krátko po tom, čo sa verejnosť dozvedela o tragédii na jeho koncerte, kde zahynulo desať ľudí v dave. Travis Scott čelí mnohým žalobám, ktoré súvisia so smrťou mladých fanúšikov. Tí podľa doterajších informácií v rámci zábavy v dave utrpeli po páde na zem zranenia, ktorým podľahli. 

Do značnej miery utrpela aj jeho reputácia, odmietajú s ním robiť známe značky ako Dior alebo Nike, ale aj organizátori hudobných udalostí. Autori petície zároveň vyzývajú Kanyeho Westa, aby Travisa Scotta dostal na pódium v rámci svojho vystúpenia. 

Travis Scott vystupuje počas prvého dňa hudobného festivalu Astroworld Festival 5. novembra 2021 v Houstone.
Travis Scott vystupuje počas prvého dňa hudobného festivalu Astroworld Festival 5. novembra 2021 v Houstone. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia