Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti FUMBI
26. decembra 2021 o 10:30
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Slovenská spoločnosť venuje útulkom za každú novú registráciu euro. Zaregistruj sa a pomôž aj ty

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pomáhanie nikdy nebolo jednoduchšie.

Smutné pohľady psíkov spoza klietok ťa dokážu za pár sekúnd rozcitlivieť tak, že by si si ich najradšej vzal všetkých domov? Väčšinou to však nie je možné, no pomôcť sa im dá aj inak. Môžeš priniesť vrecia granúl, nejakého chlpáča si adoptovať alebo útulkom prispieť. Ak máš hlboko do vrecka, no túžiš urobiť dobrý skutok, Fumbi má pre teba jednoduché riešenie. 

Chcem pomôcť

Fumbi je spoločnosť, ktorá chce Slovákov motivovať a pomôcť im s investovaním do kryptomien. Teraz sa však rozhodli, že pomôžu aj štvornohým kamošom v útulkoch, ktorí si sami pomôcť nedokážu, a tak venuje za každú registráciu na ich platforme 1 € pre jeden zo slovenských útulkov, ktorý si vyberieš. Či následne budeš alebo nebudeš prostredníctvom Fumbi investovať, ostáva už len na tebe. 

Fumbi je slovenská spoločnosť a zároveň platforma, na ktorej môžeš investovať do kryptomien. Funguje to tak, že po registrácii si vyberieš produkt, ktorý ti najviac vyhovuje, a môžeš tu investovať už od sumy 50 €. 
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Markus Winkler/volně k použití

Zaregistruj sa zadarmo a pomôž útulkom 

Fumbi má momentálne Psianoce – aktuálnu akciu na pomoc psíkom v útulkoch. Vďaka tejto akcii môžeš finančne prispieť na útulky aj ty, a to bez toho, aby si musel vyťahovať peňaženku. Fumbi aktuálne venuje za každú registráciu 1 € útulku, ktorý si vyberieš zo zoznamu. Rozhodli sa, že pomôžu týmto konkrétnym útulkom: 

  • Tuláčik Brezno
  • Zatúlané psíky Šaľa
  • Pes v núdzi
  • Útulok Kežmarok
  • Útulok Michalovce

Registrácia do Fumbi je bezplatná a po tom, čo je kompletne dokončená, tvoje euro z registrácie poputuje na účet útulku. V rámci akcie Psianoce je možné registrovať sa a pomáhať od 14. decembra do 31. decembra. 

Tím slovenskej spoločnosti Fumbi.
Tím slovenskej spoločnosti Fumbi. Zdroj: Fumbi

Ako to funguje? 

  • Každý z útulkov na zozname má priradený kód
  • Vyber si jeden z útulkov, ktorému chceš venovať 1 € za svoju registráciu. 
  • Bezplatne sa zaregistruj na Fumbi. 
  • Potvrď svoju registráciu emailom.
  • Hotovo! Prispel si svojou registráciou.
  • Povedz o pomoci útulkáčom aj svojim kamošom. 
registrovať sa
Ak sa zaregistruješ s kódom útulku, získaš 5 € v kryptomenách a 15 % zľavu z poplatkov, ktorá ti bude automaticky odpočítaná, keď sa rozhodneš začať s Fumbi využívať potenciál kryptomien. Vedenie účtu bez investície je bez poplatkov, čo platí aj pre registráciu. 
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Jamie Street
Investovanie do kryptomien je spojené s rizikom. 
Domov
Zdieľať
Diskusia