Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Kinley.
15. decembra 2021, 13:00
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Štýlová oslava aj doma? Prekvap jedným z týchto originálnych drinkov

GASTRO
Uložiť Uložené

Urob doma nezabudnuteľného Silvestra a osláv príchod nového roka s týmito drinkami.

Vianoce klopú na dvere a po nich sa pomaly, ale isto blíži aj oslava posledných hodín tohto roka a privítanie toho nového. Už si premýšľal, ako tieto slávnostné okamihy pojmeš tento rok? Ešte nie? Vedz, že štýlovú oslavu môžeš urobiť pokojne aj doma v kruhu svojich najbližších. Poradíme ti, ako na to.

Silvester, oslava
Zdroj: Kinley

Stráviť silvestrovskú noc v pohodlí svojho domova nemusí byť až také zlé, naopak, má to hneď niekoľko výhod. Nemusíš sa tlačiť v preplnenom klube či zložito hľadať nočný spoj domov, ľahneš si spať, kedy chceš, a v neposlednom rade si môžeš pripraviť občerstvenie a drinky presne podľa svojej chuti. Inšpiruj sa úplne novými receptmi na miešané nápoje s perlivými limonádami Kinley, ktoré na túto zimu vytvoril popredný bartender Tomáš Kubíček.

Honey Ginger
Zdroj: Kinley

Osvedčenú zimnú dvojicu tvorí zázvor a med. Ak si priaznivec tejto kombinácie, potom by tvojej pozornosti určite nemal uniknúť drink Honey Ginger. Vďaka mandarínke a klinčekom navodí pravú sviatočnú atmosféru. Zaujme svojou výraznou chuťou a je ideálnou voľbou v chladných a sychravých dňoch. Ďalšou výhodou je aj veľmi jednoduchá príprava.

 

Na 1 drink Honey Ginger budeš potrebovať:

  • 40 ml vodky Nemiroff Honey Pepper
  • 125 ml perlivej limonády Kinley Ginger Ale
  • 1 mandarínku
  • klinček
  • čili papričku

Vodku s Kinley Ginger Ale zmiešaj spoločne s mandarínkou a klinčekom a ozdob tenkými plátkami čili. Množstvo čili závisí od toho, do akej miery intenzívnu pikantnú chuť preferuješ.

Kinley
Zdroj: Kinley

TIP: Kinley Ginger Ale je perlivá limonáda, v ktorej sa snúbi výrazná chuť zázvoru s ľahko horkými tónmi. Je skvelá na zahnanie smädu aj na miešanie kokteilov, nech už si kdekoľvek.

Apricot Star
Zdroj: Kinley

Ďalším originálnym drinkom na sviatočný večer je Apricot Star. Svoj základ má v osvedčenej klasike gin & tonik. Vianočný a silvestrovský ráz mu dodáva dotyk marhule doplnený kardamómom, anízom a citrónom.

Na 1 drink Apricot Star si priprav:

  • 40 ml ginu Bulldog 
  • 20 ml marhuľového džúsu Cappy
  • 125 ml perlivej limonády Kinley Tonic Water
  • 1 ks anízu
  • kúsky citrónovej kôry
  • 5 ks semienok kardamómu

Príprava je veľmi rýchla. Do pohára s ľadom nalej 40 ml ginu Bulldog a 125 ml malinovky Kinley Tonic Water. Pridaj marhuľový džús Cappy, anízové ​​korenie a kúsky citrónovej kôry. Dozdob semienkami kardamómu.

TIP: Kinley Tonic Water je perlivá limonáda s chinínom, ktorú si užijú všetci dospelí preferujúci menej sladké a ľahko horkasté nealkoholické nápoje.

Kinley
Zdroj: Kinley

Drinky a občerstvenie nezabudni doplniť svojou obľúbenou hudbou a vyskúšaj aj nejaké nové spoločenské hry. Uvidíš, že o zábavu nebude núdza a niekoľko posledných sviatočných večerov tohto roka potešia nielen tvoje chuťové poháriky. Tak na zdravie a príjemné sviatky!

Domov
Zdieľať
Diskusia