Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. decembra 2021, 8:45
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Rytmus z obdobia Fenoménu aj Ego z budúcnosti. Sleduj nový videoklip Kontrafaktu ku skladbe Iní

HUDBA KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Kontrafakt vydáva po snippete aj ďalší singel. A nie je to ani zďaleka všetko, raperi z Piešťan majú pripravený dokumentárny film.

Ešte pred oficiálnym vydaním nového albumu Kontrafaktu si trojica raperov z Piešťan pre svojich fanúšikov pripravila sériu výstupov, ktorými dokazuje, že aj po dvadsiatich rokoch v rape majú stále túžbu doručovať množstvo atraktívneho materiálu.

Po snippete z piatka zverejnili videoklip k druhej skladbe z albumu s názvom Iní. Vo videoklipe máme možnosť vidieť naklonovaného Rytmusa z minulosti aj Ega, ktorého outfity pripomínajú skôr budúcnosť. Klip by mal byť k dispozícii aj ako NFT, nezabúdaj však, že ide o špekulatívnu investíciu, ktorá nemusí mať návratnosť. 

Album oficiálne uzrie svetlo sveta už o niekoľko dní, fanúšikovia ho budú mať doma ešte pred Vianocami a rovnako ho budú môcť počúvať na streamovacích službách. Predobjednať si ho môžeš na Ruka Hore, ak to stihneš do pár dní, domov ti príde originál s podpisom. 

Viac o tvorbe albumu si prečítaš v našej reportáži

Domov
Zdieľať
Diskusia