Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 8:40
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Jake Paul odmieta ísť na dopingovú kontrolu, tvrdí otec Tommyho Furyho

ŠPORT PROTESTY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas Jaka Paula a boxera Tommyho Furyho sa uskutoční už o niekoľko týždňov.

Jake Paul vraj odmieta pristúpiť na test od Dobrovoľnej antidopingovej asociácie (Voluntary Anti-Doping Association – VADA). V rozhovore s youtuberom Robom Moorom to povedal John Fury, otec boxera Tommyho Furyho, ktorý bude proti Jakovi Paulovi zápasiť už 18. decembra, píšu MMA News.

Tommy Fury dáva na rozdiel od Jaka Paula do stávky naozaj veľa. Keďže jeho nevlastný brat Tyson Fury je legendárnym boxerským šampiónom, od Tommyho sa očakáva, že bude pokračovať v jeho odkaze. Podmienkou zápasu je, že ak Tommy prehrá, musí si zmeniť svoje priezvisko Fury na Fumbles.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

John Fury však verí, že aj keď Jake Paul nepodstúpi protidopingové testovanie, jeho syn Tommy určite nespraví žiadnu hanbu. Ľuďom, ktorí si myslia, že výsledok zápasu je vopred dohodnutý a Tommy v ňom prehrá, odkazuje jedno. „Fury by radšej zomrel, ako by sa mal vydať touto cestou,“ vyhlásil John Fury, ktorý je tiež bývalým boxerom.

Odporúčané
VIDEO: Toto predchádzalo potýčke s Matovičom na proteste za práva transrodových ľudí. Pokojný pochod odrazu narušil konflikt VIDEO: Toto predchádzalo potýčke s Matovičom na proteste za práva transrodových ľudí. Pokojný pochod odrazu narušil konflikt 3. mája 2023, 14:01

Tommyho Furyho na zápas proti Jakovi Paulovi trénuje Tyson Fury a verí, že Jake Paul bude porazený. Pokiaľ by sa tak nestalo, vraj sa osobne postará o to, aby jeho mladší, nevlastný brat prišiel o priezvisko. Jake Paul Furyovcom odkazuje, že má v pláne zahanbiť ich rodinné meno.

Domov
Zdieľať
Diskusia