Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 15:30
Čas čítania 1:15
Richard Balog

Přístav je projekt bývania pri jazere, kde bude 14 domov s vôňou dreva a výhľadom na vodu. Navrhol ho renomovaný architekt

Přístav je projekt bývania pri jazere, kde bude 14 domov s vôňou dreva a výhľadom na vodu. Navrhol ho renomovaný architekt
Zdroj: se svolením Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Je to jeden z najkrajších obytných projektov v Českej republike za posledné roky. Architekt James Cutler potvrdil svoje výnimočné zručnosti a cit pre detail.

Architekti, ktorých prácu sme doteraz mohli vidieť len na fotografiách, začínajú pracovať aj u nás. V Bratislave už skolaudovali projekt Sky Park od ateliéru Zaha Hadid Architects a v susednej Českej republike len nedávno odštartovali výstavbu unikátneho diela amerického architekta Jamesa Cutlera z firmy Cutler Anderson Architects.

Projekt s názvom Přístav sa nachádza priamo pri Orlickej priehrade a odovzdanie prvých domov developer spoločne s predajcom Svoboda & Williams naplánovali na budúcoročné leto. 

Odporúčané
Vstúp s nami do nových kancelárií Refresheru. Sú moderné, vzdušné a len niekoľko minút od nového centra Bratislavy Vstúp s nami do nových kancelárií Refresheru. Sú moderné, vzdušné a len niekoľko minút od nového centra Bratislavy 19. novembra 2021, 16:30

Investor mal od začiatku zámer vytvoriť projekt, ktorý spojí vzácnu lokalitu pri vode s nekonvenčným prístupom k architektúre. Přístav bude domovom pre náročných ľudí, ktoré však nenaruší čaro miesta, kde sa stretávajú lesy s vodnou hladinou. Budúci majitelia budú môcť využiť aj kotvisko na loď s vlastným mólom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia