Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. novembra 2021, 7:01
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Emily Ratajkowski prehovorila o tom, ako ju v 13 rokoch sexualizoval jej modelingový agent: Bola som ešte len dieťa!

OSOBNOSTI EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

„Podľa tohto vieme, že dievča býva preťahované,“ poznamenal agent na kastingu, keď si pozeral jej portfólio.

Modelka a herečka Emily Ratajkowski vo svojej debutovej knihe My Body prezradila, ako ju údajne spevák Robin Thicke pri natáčaní chytal za poprsie, ako ju v roku 2011 sexuálne napadol fotograf Jonathan Leder, či opísala svoju prvú súlož v 15 rokoch, na ktorú dotyčnému nedala súhlas.

Podľa denníka Daily Mail v knihe opísala aj svoj nepríjemný zážitok s modelingovým agentom na jednom z kastingov, keď bola ešte na druhom stupni. Emily spomína, že mala len 13 rokov, keď ju začal agent sexualizovať.

Nemenovaný muž z agentúry, ktorý si pozeral jej modelingové portfólio, údajne na jej adresu poznamenal: „Toto je výzor... Už teraz vieme, že toto dievča býva preťahované.“ Emily tvrdí, že ju v jej skorých tínedžerských rokoch muž ohodnotil ako „príliš sexi“. „Bola som ešte len dieťa. Nerozumiem, čo si o tom mám myslieť,“ prezradila.

Dodala aj, že po 17 rokoch objektivizácie mužskými kolegami v módnom priemysle je už unavená z toho, že je sexsymbolom. V knihe My Body sa rozhodla prostredníctvom svojich nepríjemných skúseností so sexuálnym obťažovaním otvoriť oči mladším kolegyniam z modelingovej brandže.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Domov
Zdieľať
Diskusia