Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2013, 0:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kid Cudi a Jesse z Breaking Bad v sfilmovanom Need for Speed

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem hier sme na E3 dostali aj prvé zábery zo sfilmovaného Need for Speed. O čo v ňom pôjde a akú rolu si zahrá Kid Cudi či Aaron Paul z Breaking Bad?

Kid Cudi a Jesse z Breaking Bad v sfilmovanom Need for Speed

Film Need for Speed je inšpirovaný rovnomennou sériou, ktorú vám snáď netreba predstavovať. V zásade pôjde o klasický klišé príbeh, v ktorom uvidíme v hlavnej úlohe Aarona Paula (Breaking Bad). Ten si zahrá Tobeyho, neprávom obvineného majiteľa autodielne z vraždy svojho najlepšieho priateľa. Toho by mohol hrať Kid Cudi. Za celou tou fraškou samozrejme niekto stojí a keď sa Tobey po prepustení z väzby dostane na slobodu, rozhodne sa pomstiť v pretekoch usporiadaných práve človekom, ktorý ho zradil. Ten to ale zistí a vypíše na jeho hlavu odmenu. Čo sa v nelegálnych pretekoch bude diať ďalej, si domyslieť viete.

Na dnešnej E3 sa objavili zábery z natáčania a vy si ich môžete vychutnať nižšie. Premiéra je naplánovaná na 13. februára 2014, v USA až 14. marca. Čo myslíte, ako tento film dopadne?

Domov
Zdieľať
Diskusia