Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
13. novembra 2021, 10:30
Čas čítania 0:53
Sponzorovaný obsah

Love Island končí. Tieto tri páry zabojujú o 75-tisíc

FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND REALITY ŠOU SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V nedeľu sa dozvieme, ktorý z párov odíde domov bohatší. Rozhodnúť o tom môžeš aj ty.

Veľká reality šou Love Island ide do finále. V nedeľu sa rozhodne, ktorý z troch párov vyhrá a rozdelí si tak 75-tisíc eur. O tom, kto sa bude tešiť z výhry, môžeš rozhodnúť aj ty. V spolupráci s TV Markíza ti prezradíme, ako bude vyzerať finále Love Island, ale aj to, aké úlohy súťažiacich ešte čakajú. 

Vo finále sa ocitli posledné tri páry, ktoré vďaka svojmu silnému putu zostali spolu až do konca. Či ich spája naozajstná láska, alebo túžba po výhre, vedia len oni. Ty však môžeš rozhodnúť o tom, kto odíde z tohto raja o niečo bohatší.

love island
Zdroj: TV Markíza


Ešte predtým ako spoznáme víťaza, však uvidíme ich vyznania lásky. Každý jeden z páru totiž dostal za úlohu napísať tomu druhému zamilovaný list. Ten budú musieť svojej polovičke prečítať a diváci budú pri tom. 

Zahlasuj za svoj obľúbený pár 

V hre sú tri finálové páry: Vilém a Nikol, Pítr a Gabriela, Martin a Laura. Práve ty môžeš rozhodnúť o tom, ktorý z nich si domov odnesie 75-tisíc eur. Hlasovať môžeš pomocou aplikácie Love Island alebo na Facebooku VOYO. Hlasovanie sa začalo v piatkový večer o 20.00 h. 

Tri páry, ktoré zabojujú o výhru.
Tri páry, ktoré zabojujú o výhru. Zdroj: TV Markíza


Finálovú časť reality šou si budeš môcť pozrieť v nedeľu o 22.15 h na TV Markíza alebo na VOYO. V tejto epizóde uvidíš poslednú noc účinkujúcich vo vile a zároveň aj to, ktorý z týchto troch párov šou vyhrá. 

love island
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia