Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Familypark.at.
26. októbra 2021, 17:23
Čas čítania 2:09
Sponzorovaný obsah

Myslíš si, že máš na to, aby si sa prešiel strašidelným domom? Vyskúšať to môžeš počas Halloweenu vo Familyparku

Myslíš si, že máš na to, aby si sa prešiel strašidelným domom? Vyskúšať to môžeš počas Halloweenu vo Familyparku
Zdroj: Familypark.at
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Po všetkých internetových výzvach prichádza ďalšia. Si pripravený na #spookychallenge?

Za ostatné roky ich bolo niekoľko. Ice bucket challenge bola azda tou najvýraznejšou výzvou s celosvetovým dosahom. S nástupom Tiktoku sa aj u nás udomácnili ďalšie, najmä rôzne tance (mimochodom, pamätáš si ešte Kiki dance?), stojky na rukách, príprava kávy ako z kaviarne či napríklad rôzne výzvy so spolužiakmi či s kolegami. S príchodom Halloweenu prichádza ďalšia, tentoraz pod názvom #spookychallenge.

Za ňou stojí obľúbená influencerka Patra Bene. Tá sa na Halloween v roku 2019 vydala preskúmať strašidelný dom v rakúskom Familyparku a zistiť, či je skutočne taký desivý, ako sa o ňom vtedy hovorilo a písalo.  Šesťminútové video plné kriku a strachu malo takmer štvrť milióna videní.

Keďže sa brány Familyparku, a teda aj strašidelného domu po ročnej pauze spôsobenej pandémiou opäť na Halloween otvorili aj slovenským návštevníkom, Patra Bene sa rozhodla, že na jeho návštevu pozve svojich kolegov influencerov.

„Mnohí fanúšikovia moje video spred dvoch rokov komentovali slovami, že im tiekli slzy od smiechu. Podobne sa vyjadrovali aj ľudia známi z Instagramu, Youtubu či Tiktoku. A tak som si povedala, že v komentári je každý hrdina. Preto som vyzvala viacerých z nich, aby sa so mnou do najväčšieho zábavného parku v našom regióne vrátili a prekročili prah strašidelného domu v mojej #spookychallenge,“ hovorí Patra Bene.

Patra sa tento rok na výzvu vo Familyparku originálne pripravila.
Patra sa tento rok na výzvu vo Familyparku originálne pripravila. Zdroj: Familypark.at/Patra Bene

Prekonať svoj strach sa tak tento rok rozhodli Patrik Valden Valko, Denisa DeDe Vyšňovská, Peter Pietro Hamráček, Pamela Space, SILVR a ďalší. Či boli skutočne takí hrdinovia, ako o sebe tvrdili, môžeš sledovať na ich profiloch. „Moju výzvu neodmietli, no ľahké to nemali. Strašidelný dom vo Familyparku, ktorý sa nachádza len hodinu jazdy autom od Bratislavy, má rozlohu 500 štvorcových metrov a tento rok je tematicky venovaný čiernej mágii a voodoo,“ dodáva Patra.

Tak ako v roku 2019, aj tento rok platí, že strašidelný dom je určený skutočne odvážnym návštevníkom a ľuďom starším ako 14 rokov. Už teraz je z ich videí na Tiktoku a Instagrame jasné, že Patru už podpichovať nebudú.

@valden

#spookychallenge Zľaknete sa pri návšteve v Strašidelnom dome ? Ak máš odvahu tak určite vyskúšaj návštevu FamilyParku v Rakúsku kde si ešte do 1.11 môžete užiť tú pravú halloweensku atmosféru 😍😍

♬ masquerade - Siouxxie

Samozrejme, že veselé halloweenske atrakcie a zážitky čakajú do 1. novembra aj na mladších návštevníkov parku. Ten je opäť plný rozprávkových bytostí a priateľských strašidiel. Nechýbajú skákajúci akrobati a kúzelníci. Tradičnou výzdobou Familyparku sú i tento rok tekvice vyrážajúce dych, ktoré dotvárajú celkovú atmosféru. Tú doslova podčiarkuje aj maľovanie na tvár a dračia jaskyňa.

@pamelaspace

Konečne je Halloween 🎃 prešla som #spookychallenge vo Family parku kde mi nebolo všetko jedno 👻💀 máš na to? Vyskúšaj si to aj ty do 1.11 🤭

♬ Praise God - Kanye West

Najväčší zábavný park v našom regióne je preslávený najmä vďaka kolotočom a húsenkovým dráham. Všetky atrakcie sú sprístupnené aj počas Halloweenu a lákajú jedinečným osvetlením a svetelnou šou.

Familypark počas Halloweenu odporúča Patra navštíviť najmä po zotmení.
Familypark počas Halloweenu odporúča Patra navštíviť najmä po zotmení. Zdroj: Familypark.at

Dôležité však je dodržiavať rozstupy, používať dezinfekčné prípravky na ruky a v interiéri dbať o vhodné prekrytie horných a dolných dýchacích ciest. Vzhľadom na súčasné opatrenia je potrebné zarezervovať si vstup do Familyparku online na stránke familypark.at.Tá je dostupná aj v slovenskom jazyku.

Počas Halloweenu bude Familypark otvorený pre nebojácnych návštevníkov už od jedenástej hodiny dopoludnia. Zatvára sa o ôsmej hodine večer, no počas víkendov a sviatkov si Halloween vo Familyparku môžete užiť do dvadsiatej druhej hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia