Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 22:12
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Rytmus v Rapíkoch spomína, ako ho hasič pri havárii nafotil a fotky poslal bulváru. Počúvaj Kool G rap naživo a bez efektov

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus pripomína, že nový album Kontrafaktu vyjde ešte tento rok, konkrétny dátum však zatiaľ nemajú.

Rytmus v najnovších Rapíkoch starej matere s poradovým číslom 31 rapuje naživo a bez efektov jednu zo svojich najnovších skladieb Kool G Rap. Upozorňuje, že po stránke frázovania ide o veľmi náročnú vec, napriek tomu ju však zvládol odrapovať na jeden pokus. Skladba pred pár mesiacmi vyvolala vlnu kontroverzie, keďže sa v nej Rytmus vyjadruje k svojej minulosti, keď sa stretával aj s ľuďmi z podsvetia. Zároveň ide o adepta na skladbu roka.

Rytmus prichádza do Rapíkov na novom GTR, a tak si zaspomínal na moment, keď pred pár rokmi havaroval. Aj keď sa mu nič vážne nestalo, bulvárne médiá zverejnili fotku na titulke, a to aj vďaka hasičovi, ktorý si po príchode na miesto Rytmusa odfotil a záber rozoslal do bulváru. 

Už tradične nechýba ani druhá časť pravidelnej série, v rámci ktorej si Rytmus našiel novú zábavu, ktorou je dabovanie ikonických filmov. Na pomoc si zavolal aj MMA zápasníka Ivana Buchingera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia