Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2021, 7:41
Čas čítania 1:20
Tímea Krauszová

Moderná Mulan: Číňanka klamala o svojom pohlaví, aby sa dostala do boybandu. Chcela byť popová hviezda

NEWS ČÍNA
Uložiť Uložené

Trinásťročné dievča tvrdí, že už nebude pracovať v zábavnom priemysle.

Mladá Číňanka sa verejne ospravedlnila za zavádzanie svojich fanúšikov. Klamala, aby sa dostala do prípravného kempu pre nádejné popové hviezdy. Kemp však prijíma len chlapcov, ktorých neskôr spájajú v boybandoch. Chlapčenské kapely žnú v Číne obrovské úspechy a Fu Juayuanová si chcela zo slávy ukrojiť aj pre seba. Zahraničné médiá ju podľa BBC prirovnávajú k Mulan.

Nikto si to nevšimol

Juayuanová zaklamala členom známej produkčnej spoločnosti o svojom pohlaví, pretože bola podľa vlastných slov mladá a neznalá. V klube YGN sa dostala len do prípravnej fázy, ale aj jej videá sledovali na sociálnych sieťach veľké množstvá fanúšikov. Pripravovala sa na to, aby sa stala plnohodnotným členom a mohla sa naplno venovať nádejnej kariére popovej ikony.

Fanúšikov skôr pobavilo, keď zistili, že je v skutočnosti dievča. Niektorí dokonca na čínskej sociálnej sieti Weibo vravia, že v dnešnej dobe je to jedno, pretože členovia hudobných skupín sú pomerne zženštilí.

Domov
Zdieľať
Diskusia