Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Green Fox Academy.
14. októbra 2021, 11:30
Čas čítania 3:49
Sponzorovaný obsah

Chceš sa živiť programovaním a mať super plat? Tento kurz môže byť pre teba skvelou skratkou

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Na tomto online IT kurze sa naučíš programovať, získaš certifikát a zároveň aj pracovné miesto.

Baví ťa programovanie a chceš sa ho naučiť, prípadne sa v ňom zlepšiť? Nemusíš kvôli tomu chodiť dlhé roky do škôl, na kurzoch od Green Fox Academy sa naučíš všetko, čo potrebuješ, a navyše máš aj 100 % istotu, že sa zamestnáš. 

„Medzi najväčšie výhody bootcampu patrí jednoznačne jeho komplexnosť,“ hovorí Michail z Trenčína, ktorý popri škole absolvoval IT kurz v Green Fox Academy a dnes už vďaka nemu pracuje v spoločnosti Accenture. Zisti, čo všetko sa môžeš na kurzoch naučiť a aké sú ich benefity. 

programovanie
Zdroj: Green Fox Academy

Namiesto 5 rokov v škole 4,5 mesiaca na kurze

Ak vieš, že tvojím cieľom je naučiť sa programovať a neskôr sa programovaním živiť, práve kurz môže byť pre teba ideálnou skratkou. Intenzívny kurz v Green Fox Academy trvá 4,5 mesiaca a prebieha online. Večerný/víkendový kurz môžeš absolvovať aj popri škole či práci a takisto prebieha online

Za toto obdobie si osvojíš základy programovania a budeš pripravený na naštartovanie kariéry v IT ako junior programátor. Navyše Green Fox Academy sa v rámci svojho kurzu sústreďuje na prax a najmodernejšie technológie, ktoré aktuálne vyžadujú IT firmy.

Viac informácií

Počas kurzu môžeš začať napríklad na večernom/víkendovom a prejsť na intenzívny, podobne ako absolvent Michail. „S kurzom junior programátora som začal z dôvodu, že som si na vysokej škole, ktorú aktuálne externe študujem, pripomenul, ako ma IT a programovanie baví. Najprv som nastúpil na večerný/víkendový kurz, avšak keď som si uvedomil, že toto je tá správna cesta, ktorou by som sa chcel vydať, rozhodol sa v práci skončiť a prešiel som na intenzívny kurz,“ vysvetľuje. 

Absolvent Michail, ktorý dnes už pracuje v IT tíme v Accenture.
Absolvent Michail, ktorý dnes už pracuje v IT tíme v Accenture. Zdroj: Green Fox Academy

Čo sa tu môžeš naučiť? 

Bootcamp v Green Fox Academy má hneď niekoľko benefitov, vďaka ktorým medzi IT kurzmi vyniká. Záujemca si môže vybrať medzi superintenzívnym a večerným/víkendovým kurzom a v rámci neho sa bude učiť všetko od úplných základov. Superintenzívny kurz prebieha počas pracovného týždňa a večerný/víkendový kurz absolvuješ jednoducho aj popri škole či práci.

Oba sa skladajú z troch modulov: základného, orientačného a projektového, kde sa najskôr učíš základy, neskôr začneš používať nástroje a metódy a v záverečnej fáze kurzu budeš pracovať na dlhšom Front-End, Back-End alebo Full-Stack projekte v 3- až 4-člennom tíme.

Mentor so študentmi.
Mentor so študentmi. Zdroj: Green Fox Academy

Ak ti nebude kurz vyhovovať, pri superintenzívnom kurze máš garanciu vrátenia školného počas prvých 14 dní, pri večernom/víkendovom kurze je garancia vrátenia školného prvých 30 dní, ak ti kurz nebude vyhovovať. 

Okrem programovania ťa pripravia na budúcu prácu

Kurzy prebiehajú online v reálnom čase, takže mentori sa študentom venujú po celý čas. Zároveň majú študenti k dispozícii aj psychológov a koučov, ktorí im pomáhajú pripraviť sa na budúce zamestnanie. Naučíš sa pracovať v tíme, správne sa odprezentovať alebo ako môžeš riešiť problémy a konflikty

„Osnovy majú nastavené systematicky tak, aby bol celý kurz zvládnuteľný, aj keď nemáte predošlé znalosti z oblasti IT alebo programovania. V rámci posledného, projektového modulu kurzu, kde v menšom tíme programujete vlastnú aplikáciu, si vyskúšate aj simuláciu pracovného prostredia. Veľkou výhodou sú taktiež workshopy zamerané na soft skills (komunikácia, schopnosť prezentácie, time manažment a pod.). No a v neposlednom rade je výhodou aj garancia nájdenia zamestnania v partnerských firmách Green Fox Academy, kde zužitkujete všetko to, čo ste sa na kurze naučili,“ opisuje svoje skúsenosti s kurzom Michail. 

green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

100 % garancia pracovného miesta 

Ako spomína Michail, jedným z veľkých benefitov bootcampu je 100 % garancia pracovného miesta. Green Fox Academy spolupracuje s viacerými spoločnosťami, ktoré neskôr absolventov zamestnávajú

Michail po skončení kurzu absolvoval dva pohovory v spoločnosti Accenture. „Jeden do košickej pobočky na programovanie Service Now a druhý do pobočky v Bratislave na Microsoft Dynamics 365. Tým, že som celý posledný modul kurzu absolvoval v jazyku C# a ten je potrebný na Microsoft platformu, vybral som si práve tú a aktuálne pôsobím v bratislavskom tíme.“

Michail je momentálne prvý mesiac v novej práci, kde sa pomaly so všetkým zoznamuje. „Aktuálne absolvujem školenie potrebné na programovanie v spomínanej Microsoft platforme a popritom som začlenený do jedného z tímov, kde sa pomaly učím, ako prebieha práca na skutočnom projekte pre klienta. Zatiaľ je to všetko veľmi zaujímavé a teším sa, keď budem môcť aj ja prispieť svojou časťou kódu do aplikácie,“ vysvetľuje. Prezradil nám, že v budúcnosti sa chce stať senior programátorom a neskôr možno aj lídrom tímu. 

Získaš certifikát a kurz môžeš zaplatiť aj neskôr

Kurzy sú akreditované Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy a športu ČR, vďaka čomu je cena oslobodená od 21 % DPH a na konci kurzu získaš certifikát. Túto výhodu si môžu uplatniť aj študenti zo Slovenska. 

Možno nemáš dostatok financií na zaplatenie celého kurzu, to ťa však nemusí odradiť. S balíčkom @After zaplatíš zálohu a následne, keď sa zamestnáš, kurz splácaš 20 % z platu junior programátora

Green Fox Academy
Zdroj: Green Fox Academy

Nedostane sa sem každý

Možno si myslíš, že stačí prihlásiť sa na kurz a zaplatiť ho. To však nie je pravda. Do bootcampu sa nedostane každý, keďže hneď na začiatku nevyberajú len študentov, ale aj budúcich zamestnancov pre svojich partnerov. Výberové konanie pozostáva zo štyroch kôl, ktoré otestujú, či si pripravený na intenzívny kurz aj výzvy spojené so zmenou kariéry, a preveria aj tvoje kognitívne schopnosti. Zároveň si preveria aj tvoju angličtinu, počítačovú gramotnosť a najmä motiváciu stať sa programátorom. Predošlé znalosti programovania nie sú potrebné. 

V prípade, že si nezamestnaný, kurz ti môže uhradiť aj úrad práce prostredníctvom programu Kompas+. V Green Fox Academy ti so všetkými papierovačkami veľmi radi pomôžu.

Túžiš po zmene a vidíš svoju budúcnosť v IT?

Green Fox Academy hľadá do svojho bootcampu ľudí, ktorí chcú zmeniť svoj život a naozaj začať kariéru v IT. Nezáleží na tom, či si žena, muž, študent, najdôležitejšie je, že sa chceš programovanie naučiť a vidíš v ňom svoju budúcnosť. Ak ťa láka nielen atraktívny plat, ale aj vidina nového zamestnania v IT, nečakaj a prihlás sa na kurz v Green Fox Academy. Uzávierka prihlášok je už 23. októbra, takže to netreba odkladať. 

Prihlásiť sa
Green Fox Academy v Maďarsku.
Green Fox Academy v Maďarsku. Zdroj: Green Fox Academy
Domov
Zdieľať
Diskusia