Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti HK Green.
6. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 1:20
Sponzorovaný obsah

Tmavé, zle vetrané alebo príliš svetlé miesta neprajú živým kvetom. Pozri sa, aké je riešenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Umelé rastliny nepatria len na hroby, rozžiaria tmavé kúty aj kancelárie.

Izbové rastliny, vďaka ktorým sa zazelená každý kút, a kytice na jedálenskom stole sa stali pre mnohých ľudí nevyhnutnou súčasťou domácnosti. Občas sa však môžeš starať o rastliny ako profesionál, no aj tak je z nich nakoniec zoschnutá palička v kvetináči. Tam, kde je príliš málo alebo veľa svetla a izbovým rastlinám sa nedarí, nemusia byť hluché miesta. Zisti, čo môžeš v takomto prípade urobiť. 

HK Green
Zdroj: HK Green

Samozrejme, vždy je lepšie, ak vieš svoj byt či domček doplniť živou prírodou a živými kvetmi. Často to však nie je možné. Tmavé, zle vetrané miesta alebo, naopak, príliš presvietené, pod obrovskými oknami. To všetko sú dôvody, ktoré ti znemožnia zútulniť si miestečko na život nejakou živou rastlinkou. V neposlednom rade sú to rôzne alergie. Riešením sú umelé kvety či umelé stromy.

HK Green
Zdroj: HK Green

Umelé rastliny už našťastie v ničom nepripomínajú tie plastové kúsky, ktoré si pamätáme z obdobia spred desiatich-pätnástich rokov. Dnešné technológie umožňujú oklamať zrak aj hmat. Tie najdrahšie dokonca aj čuch. Moderná profesionálna náhrada je ideálnym riešením, ktoré sa nepotrebuje nijako zaoberať vhodnosťou umiestnenia, starostlivosťou, zalievaním či prirodzeným denným svetlom. Dokáže skrášliť akýkoľvek moderný interiér, či už je betónový, drevený, alebo zo sadrokartónu. Jediným obmedzením je vkus, predstavivosť a možno, pri tých najdokonalejších, výška tvojho konta. Umelé kvety a stromčeky vidíme čoraz častejšie v moderných lobby, open officeoch, ale aj v moderných domácnostiach.

HK Green
Zdroj: HK Green

Jeden malý vkusný umelý strom alebo pár vhodne umiestnených kvietkov dokážu oživiť kanceláriu spôsobom, že v nej budeš tráviť čas omnoho radšej. Aj obyčajnú bielu chodbu zmení vhodne zvolená umelá rastlinka na príjemný prechodový priestor. Ak máš cit pre detail, dokážeš zmeniť každý interiér na príjemné miestečko, kde sa cítiš dobre. Hygge. Tak to volajú Dáni. Cítiť sa dobre, vyrovnane, spokojne.

HK Green
Zdroj: HK Green

Či už máš rád exotické stromy typu figovník, citrónovník, bambus, alebo, naopak, klasický fikus, difenbachiu, ruže, vertikálne machové záhrady, prípadne rôzne trávy, stránka www.hk-green.sk ti ponúka z každej kategórie obrovský výber profesionálnych imitácií. Môžeš si vyložiť nohy na stôl a stráviť niekoľko sychravých večerov príjemným vyberaním, porovnávaním, komponovaním. Výsledkom bude hygge. Príjemnejšie miesto na život.

HK Green
Zdroj: HK Green
Domov
Zdieľať
Diskusia