Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2021, 8:28
Čas čítania 1:14
Daniel Mikolášik

„Vyjadrím sa na Instagrame“ Plačkovej zabralo. Od zadržania si prilepšila o 55 000 sledovateľov

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Popularita jej raketovým tempom stúpa aj napriek drogovej kauze.

Zuzana Plačková už v deň zadržania novinárom počas nastupovania do policajného auta tvrdila, že sa vyjadrí na svojom instagramovom profile. Zopakovala to niekoľkokrát počas výsluchu aj po prepustení. Niet sa preto čomu diviť, že verejnosť očakávala jej vyjadrenie, a preto jej aj napriek drogovej kauze stúpal počet sledovateľov na Instagrame.

V čase tesne pred jej zadržaním v pondelok 27. septembra ráno mala na profile okolo 756-tisíc sledovateľov. Do piatka jej pribudlo enormných 55-tisíc nových followerov. Aktuálne ich má na profile viac ako 811-tisíc. V tomto prípade očividne platí, že aj zlá reklama je reklama.

Odporúčané
Plačková vďaka Instagramu zarábala 50 000 eur mesačne, no drogová kauza môže všetko zmeniť. Ako sa zachovajú značky? Plačková vďaka Instagramu zarábala 50 000 eur mesačne, no drogová kauza môže všetko zmeniť. Ako sa zachovajú značky? 29. septembra 2021, 19:00

Obrovský nárast popularity prišiel aj napriek obmedzeniu jej profilu, na ktorý používajú marketéri pomenovanie „shadowban“. Jej profil sa totiž nedá vyhľadať bez udania celého názvu a prakticky je zneviditeľnený pre všetkých, ktorí ju nesledujú. Sociálna sieť sa týmto spôsobom snaží filtrovať účty porušujúce jej pravidlá a podmienky.

Domov
Zdieľať
Diskusia